Архів новин
: : Всі новини за 2020 рік

Загальна кількість новин - 210
15 червня 2020 р.
Success only comes with self-management and determination Success only comes with self-management and determination

9 – 12 червня 2020 року Волинською обласною Малою академією наук проведено сесію заочної віртуальної школи з англійської мови. Захід відбувся в режимі онлайн.  

Детальніше

15 червня 2020 р.
Біологія – це цікаво! Біологія – це цікаво!

От і скінчився такий складний та непередбачуваний навчальний рік, але пізнання нового та невідомого продовжується. Що може бути більш захоплюючим та цікавим, як дослідження усього живого, що нас оточує. Саме таким змістом були наповнені заняття літньої онлайн школи з біології Волинської обласної МАН, яка відбулася з 10 по 12 червня 2020 року.  

Детальніше

15 червня 2020 р.
Математика об’єднує Математика об’єднує

З 9 по 12 червня 2020 року Волинська обласна Мала академія наук провела обласну літню математичну школу в рамках сесії заочної віртуальної школи. Захід об’єднав школярів Волинської області закоханих в “царицю наук”  

Детальніше

15 червня 2020 р.
Час - це самий недооцінений ресурс нашого життя! Час - це самий недооцінений ресурс нашого життя!

Саме до такого висновку дійшли учасники курсу інтерактивних лекцій “Ефективне планування часу та ціле покладання”, який пройшов 10-12 червня. Лектор – Тетяна Володимирівна Федотова, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.  

Детальніше

15 червня 2020 р.
Всеукраїнські літні школи МАН у дистанційному режимі Всеукраїнські літні школи МАН у дистанційному режимі

У зв’язку з тим, що ситуація з карантинними обмеженнями в Україні складна і непередбачувана, відповідно до рекомендацій МОН щодо обмеження масових заходів Всеукраїнські літні школи МАН (далі – школи) відбудуться у дистанційному режимі!  

Детальніше

4 червня 2020 р.
Цікаво та повчально. Вивчення впливу добрив та регуляторів росту на урожай і якість різних сортів моркви в умовах Волинської області  Цікаво та повчально. Вивчення впливу добрив та регуляторів росту на урожай і якість різних сортів моркви в умовах Волинської області

Ірина Левкович – слухачка секції агрономії Волинської обласної Малої академії наук, неодноразова переможниця Всеукраїнського турніру юних біологів, обласної та Всеукраїнської олімпіади з біології (2019), Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН ( 2019 р.р.), учениця комунального закладу "Луцький навчально-виховний комплекс "Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського" Луцької міської ради Волинської області".  

Детальніше

29 травня 2020 р.
Цікаво і повчально. Луцьк у військовій кампанії армії УНР 1919 року Цікаво і повчально. Луцьк у військовій кампанії армії УНР 1919 року

Кузьма Андрій – випускник Волинської обласної Малої академії наук (секція історії України та історичного краєзнавстсва) 2019 року. Цього ж року виборов ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті наукових робіт МАН у секції історії України. Неодноразовий переможець та призер обласних та всеукраїнських турнірів.  

Детальніше

29 травня 2020 р.
Літні онлайн - школи Волинської обласної МАН! Літні онлайн - школи Волинської обласної МАН!

У зв`язку з введенням карантину в країні літні школи “Основи мікроелектроніки та робототехніки” та “Юний програміст” Волинської обласної Малої академії наук буде проведено з 15 по 19 червня в онлайн режимі.  

Детальніше

28 травня 2020 р.
Як сформувати ключові компетентності в освітньому середовищі МАН? Як сформувати ключові компетентності в освітньому середовищі МАН?

27 травня 2020 року у Волинській обласній МАН відбулось засідання методичної ради. Педагоги зустрілися онлайн, щоб організувати роботу над науково-методичною проблемою закладу: “Формування ключових компетентностей в освітньому середовищі МАН України”.  

Детальніше

28 травня 2020 р.
Волинські школярі долучилися до Міжнародної конференції Волинські школярі долучилися до Міжнародної конференції

26-27 травня 2020 року Національним центром “МАН України”, Львівською обласною Малою академією наук в режимі онлайн проведена Міжнародна науково-практична конференція учнів-членів Малої академії наук “Україна очима молодих”.
  

Детальніше

... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа