Актуальні новини

: : Новини за період - /2014/11/13

Випускниця Волинської обласної Малої академії наук – стипендіат Верховної Ради України! Випускниця Волинської обласної Малої академії наук – стипендіат Верховної Ради України!
13 листопада 2014 р.

Іменною стипендією Верховної Ради України відзначено Федонюк Олену Сергіївну, випускницю Волинської обласної Малої академії наук, нині студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Ще будучи слухачкою секції медицини, Олена Федонюк проявила себе справжнім науковцем, оскільки у 11 класі змогла зайняти перше місце в секції “Біологія людини” на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Перемога волинян на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів Перемога волинян на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів
13 листопада 2014 р.

«Винайти новий прилад або удосконалити уже відомий – цікаве та захопливе заняття. Постійно відчуваєш себе на межі великого відкриття», - ділилися досвідом учасники волинської збірної команди «Хрестоносці» на ХVІІ Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів. Захід відбувся 6-11 листопада 2014 року у Києві на базі Українського фізико-математичного ліцею.

До уваги слухачів!
13 листопада 2014 р.   

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» оголошує конкурс для дітей та юнацтва в Україні та поза її межами під назвою «Життя – Тобі…».


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа