Актуальні новини

: : Новини за період - /2017/10/17

Слухач відділення комп’ютерних наук ВО МАН – суперфіналіст Національного етапу Міжнародного конкурсу “Intel-Техно Україна” Слухач відділення комп’ютерних наук ВО МАН – суперфіналіст Національного етапу Міжнародного конкурсу “Intel-Техно Україна”
17 жовтня 2017 р.

З 10 по 13 жовтня 2017 року у м. Києві відбувся очний етап конкурсу “Intel-Техно Україна 2017”. На розгляд журі було представлено понад 200 інноваційних науково-технічних проектів від школярів з різних регіонів України. Лише вісім з них журі обрало до суперфіналу, за підсумками якого у лютому 2018 року школярі виборюватимуть право представляти Україну на Міжнародному конкурсі науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (International Science and Engineerieng Fair) у США.

Відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для керівників відділення комп’ютерних наук Відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для керівників відділення комп’ютерних наук
17 жовтня 2017 р.

З 10 по 12 жовтня у м. Одесі відбувся Всеукраїнський семінар-практикум керівників, методистів відділення комп’ютерних наук МАН України на тему: «Сучасні ІТ-технології в контексті розвитку науково-освітньої діяльності закладів Малої академії наук України».

До уваги учнів 7-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів! До уваги учнів 7-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів!
17 жовтня 2017 р.

Національний центр «Мала академія наук України» оголошує набір у Всеукраїнську хімічну наукову школу, яка відбудеться з 31 жовтня по 4 листопада 2017 року на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості «MANLabCamp» у м. Києві.

«МАН-Юніор»: Всеукраїнський семінар-практикум координаторів «МАН-Юніор»: Всеукраїнський семінар-практикум координаторів
17 жовтня 2017 р.

10-12 жовтня 2017 року на базі Міжнародного Центру дитячої творчості MANLAB.CAMP, що у м. Києві, відбувся Всеукраїнський семінар-практикум координаторів Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор» «Інноваційні підходи в організації навчально-дослідницької діяльності учнів-членів МАН».


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа