Актуальні новини

: : Новини за період - /2017/11/20

Вітаємо з перемогою – ІІІ місцем юних філософів Волині на ІV Всеукраїнській олімпіаді з філософії для школярів

Вітаємо з перемогою – ІІІ місцем юних філософів Волині на ІV Всеукраїнській олімпіаді з філософії для школярів
20 листопада 2017 р.

16 - 18 листопада в м. Києві відбулася ІV Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів, яку організували НЦ «Мала академія наук України» та факультет філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова задля популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення. Захід був приурочений щорічному святкуванню Всесвітнього дня Філософії, що відзначається у третій четвер листопада.

Волиняни серед переможців Всеукраїнського турніру юних інформатиків Волиняни серед переможців Всеукраїнського турніру юних інформатиків
20 листопада 2017 р.

З 15 по 19 листопада 2017 року у м. Чернівці відбувся Всеукраїнський турнір юних інформатиків. У турнірі змагались 17 команд з м. Києва, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Житомирської, Закарпатської, Чернівецької, Хмельницької та Волинської областей.

Урочисте нагородження  президентських стипендіатів Урочисте нагородження президентських стипендіатів
20 листопада 2017 р.

13 листопада у залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» зібралися школярі з усіх куточків України. Адже саме тут відбувалося урочисте нагородження 270 президентських стипендіатів. Цьогоріч це 150 переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та 120 – Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Серед них і восьмеро представників Волині, п’ятеро з яких уже студенти престижних вузів, а троє – школярі 11-х класів. Це Костюк Діана ( школа №20 м. Луцька), Нерода Софія (ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія») та Білінський Павло (ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей»).


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа