Актуальні новини

: : Новини за період - /2021/9/29

Бабин Яр… Історія, що пройнята болем Бабин Яр… Історія, що пройнята болем
29 вересня 2021 р.

Кривавою сторінкою нацистської окупації Києва стала трагедія, що пов’язується з Бабиним Яром. Саме в ці дні в Україні 80-і роковини трагедії.

Запрошуємо учнівську та студентську молодь до участі у обласній науково-практичній конференції «Волинь у наукових дослідженнях юних науковців» Запрошуємо учнівську та студентську молодь до участі у обласній науково-практичній конференції «Волинь у наукових дослідженнях юних науковців»
29 вересня 2021 р.

У листопаді 2021 року буде проведено обласну науково-практичну конференцію «Волинь у наукових дослідженнях юних науковців». До участі у конференції запрошуються учні 8–11 класів закладів загальної середньої освіти, студенти закладів фахової передвищої освіти, які мають власні (авторські) наукові дослідження з визначених напрямів конференції.

XII Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін XII Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін
29 вересня 2021 р.

У вересні-грудні 2021 року Національний центр «Мала академія наук України» проводить XII Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін.

Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху
29 вересня 2021 р.

Національним центром «Мала академія наук України» з 19 жовтня по 18 грудня 2021 року буде проведено Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху (International Festival of the Sixties and the Dissident Movement) (далі - Фестиваль).

Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «MAH-Юніор Ерудит» Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «MAH-Юніор Ерудит»
29 вересня 2021 р.

У листопаді-грудні 2021 року Національний центр «Мала академія наук України» проведе Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «MAH-Юніор Ерудит». Положення про проведення конкурсу розміщено на сайті http://man.gov.ua/ua

 Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи
29 вересня 2021 р.

У вересні-жовні 2021 року року Національним центром "Мала академія наук України" буде проведено Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи.

Семінар Семінар "Особливості організації дослідницької діяльності учнів"
29 вересня 2021 р.

5–7 жовтня 2021 року Національним центром "Мала академія наук України" буде проведено семінар-практикум для освітян «Особливості організації дослідницької діяльності учнів».


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа