Актуальні новини

: : Новини за період - /2021/10/25

Визначено кращих біологів Волині, які точно знають, що таке «Dimicandum» та все про «Позаземний розум»! Визначено кращих біологів Волині, які точно знають, що таке «Dimicandum» та все про «Позаземний розум»!
25 жовтня 2021 р.

24 жовтня 2021 року комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» було проведено ХХ обласний турнір юних біологів. Участь у заході взяли 23 команди юних знавців. Виникнення нових небезпечних вірусних та бактеріальних захворювань стали актуальними питаннями для обговорення.

Глобалізація чи регіоналізація? Глобалізація чи регіоналізація?
25 жовтня 2021 р.

23 жовтня 2021 року 20 команд із наукових товариств учнів області об’єднав ХVІІ турнір юних географів. Учасники визначали, як співвідносяться процеси глобалізації та регіоналізації у сучасному світі, чи є ймовірність перетворення державних кордонів на «картографічну ілюзію», як може змінитися географія подорожей в посткоронавірусний період, чи доцільним є використання космічних знімків для оновлення топографічних карт


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа