Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
6 березня 2009 р.
Любі наші жінки! Любі наші жінки!

Щиро вітаємо Вас з чудовим весняним святом -8 березня!

Саме з Вами пов’язані найкращі моменти нашого життя. Ви - чарівне втілення одвічної мудрості, любові, сердечності і доброти.

Пишаючись Вами, ми віддаємо належне Вашій невичерпній енергії, терпінню й прагненню справедливості, що змінюють на краще навколишній світ.

Низький Вам уклін за Вашу допомогу, за вміння вірити і пробачати, чекати і надіятися.

Міцного Вам здоров’я, квітучої краси, безмежного щастя, миру і добра Вам і Вашим близьким!  

Детальніше

5 березня 2009 р.
Терміни проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт


Відповідно до Орієнтовного плану всеукраїнських і міжнародних масових заходів з учнівською та студентською молоддю на 2009 рік (лист міністерства від 31.12.2008 № 1/9-852) тa на виконання наказу міністерства від 31.12.2008 № 1242 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2008/2009 навчальному році» повідомляємо терміни проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з наукових відділень  

Детальніше

4 березня 2009 р.
Інформація про хід Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В.Гоголя Інформація про хід Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В.Гоголя

Протягом 2008-2009 р. проходить Всеукраїнський конкурс науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В.Гоголя. Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки України, державний позашкільний навчальний заклад Мала академія наук учнівської молоді спільно з Національною спілкою письменників України та Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова.   

Детальніше

4 березня 2009 р.
Заочний конкурс “Зелене споживання”, “Молодь тестує якість”


Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України “Про проведення Всеукраїнського конкурсу для школярів двох вікових категорій: 12-14 років (7-8 класи) – “Зелене споживання” та 15-17 років (9-11 класи) – “Молодь тестує якість” Волинська обласна МАН проводить обласний заочний конкурс для школярів двох вікових категорій: 12-14 років (7-8 класи) – “Зелене споживання” та 15-17 років (9-11 класи) – “Молодь тестує якість” з 23 лютого по 15 квітня 2009 року.  

Детальніше

4 березня 2009 р.
Інтелектуальний міжнародний конкурс “50 СЛІВ”


Всеукраїнська дитяча громадська організація “Гармонійний розвиток”, Всеукраїнське дитяче творче об’єднання Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних (КРОКС) оголошують пятнадцятий інтелектуальний міжнародний конкурс “50 СЛІВ”.   

Детальніше

3 березня 2009 р.
Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2009"

З 10 по 12 лютого в м. Києві у Національному еколого-натуралістичному центрі відбувся Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково - освітніх проектів "Україна - Європа - Світ - 2009". В рамках тижня був проведений VІІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2009".  

Детальніше

3 березня 2009 р.
Обласний заочний конкурс юних літераторів.


З 20 січня до 31 травня 2009 року пройде обласний заочний конкурс юних літераторів.  

Детальніше

3 березня 2009 р.
V обласний турнір юних журналістів


Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук у березні 2009 року проводять V обласний турнір юних журналістів, який відбудеться на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.  

Детальніше

3 березня 2009 р.
Визначено переможців Всеукраїнського заочного конкурсу науково-дослідницьких робіт “Юний науковець” Визначено переможців Всеукраїнського заочного конкурсу науково-дослідницьких робіт “Юний науковець”

З метою підтримки та розвитку творчих здібностей талановитої учнівської молоді, стимулювання учнів до наукової та дослідницької діяльності в галузі фізики, залучення обдарованої учнівської молоді до участі в міжнародних конференціях, семінарах позашкільним навчальним закладом Малою академією наук учнівської молоді спільно з фізичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка проведено Всеукраїнський заочний конкурс науково-дослідницьких робіт “Юний науковець”...  

Детальніше

3 березня 2009 р.
Всеукраїнський молодіжний конкурс «Новітній інтелект України»


26 лютого 2009 року у місті Луцьку відбувся Волинський регіональний відбірковий етап ІІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України». Захід проходив у Волинському інституті економіки та менеджменту. На конкурс з області було представлено 141 роботу.  

Детальніше

... 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа