Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

6 квітня 2009 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


З 3 по 6 квітня 2009 року у ІІІ фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України брали участь учасники відділення економіки, фізики і астрономії.   

Детальніше

6 квітня 2009 р.
Відбувся Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня”


5 квітня 2009 року відбувся Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня”.   

Детальніше

6 квітня 2009 р.
Підведено підсумки 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя


З метою популяризації спадщини Миколи Гоголя серед учнівської молоді, формування у них умінь і навичок літературної, науково-дослідницької роботи протягом листопада 2008 року – лютого 2009 року Малою академією наук учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проведено 1-й етап (заочний) Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя.   

Детальніше

2 квітня 2009 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


З 30 березня по 2 квітня у ІІІ фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України брали участь учасники відділення біології, екології, хімії, аграрних наук і наук про людину.   

Детальніше

1 квітня 2009 р.
30 березня розпочав свою роботу ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН


30 березня стартував ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України 2009.   

Детальніше

25 березня 2009 р.
До уваги учнів віртуальної заочної школи ВО МАН


Триває реєстрація учнів віртуальної заочної школи. Реєстрацію продовжено до 1 квітня. Прохання надіслати розвязані контрольні роботи до 3 квітня. Зареєстрованим учням доступ до контрольних робіт відкрито.  

Детальніше

25 березня 2009 р.
До уваги учнів віртуальної заочної школи ВО МАН


У звязку з технічними проблемами, що виникли у нашого провайдера, що надає нам послуги хостінгу, сайт тимчасово не був доступним у мережі інтернет.  

Детальніше

25 березня 2009 р.
І знову „Кенгуру”...


22 березня 2009 року пройшов Міжнародний математичний конкурс „Кенгуру”. В нашій області було зареєстровано понад 10 тисяч учасників.  

Детальніше

23 березня 2009 р.
Підсумки обласного конкурсу “Зоряний шлях”


На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 12 січня 2009 року №10 “Про проведення обласного заочного конкурсу “Зоряний шлях” Волинською обласною Малою академією наук у січні – лютому 2009 року було проведено обласний заочний конкурс “Зоряний шлях”.  

Детальніше

18 березня 2009 р.
Змагалися юні журналісти....


Управлінням освіти і науки облдержадміністрацією, Волинською обласною Малою академією наук та Волинською телерадіокомпанією було проведено V (ювілейний) турнір юних журналістів 15 березня 2009 року на базі ВНУ імені Лесі Українки.  

Детальніше

... 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа