Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

30 січня 2009 р.
Семінар практикум для координаторів конкурсів Кенгуру та Левеня


На виконання наказу управління освіти і науки Волинської обласної держадміністрації „Про організацію та проведення Міжнародного математичного конкурсу „Кенгуру" і Всеукраїнського фізичного конкурсу „Левеня”” від 17. 11. 2008 р. № 703 та з метою активізації творчої діяльності педагогічних колективів, поширення досвіду роботи кращих координаторів конкурсів та визначення перспективи розвитку конкурсів в області 4 лютого 2009 року відбудеться семінар-практикум для районних та міських координаторів Міжнародного математичного конкурсу „Кенгуру і Всеукраїнського фізичного конкурсу „Левеня" на базі КУ „ВО МАН” (м. Луцьк, вул. В.Чорновола, 3, каб. 212).  

Детальніше

30 січня 2009 р.
22 березня 2009 року в Україні буде проводитись Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру-2009"


У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі учні 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області.  

Детальніше

27 січня 2009 р.
Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009


Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 25 до 27 лютого 2009 року проводять Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009 - національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2009 (International Science and Engineering Fair).  

Детальніше

22 січня 2009 р.
До уваги учасників обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт


Ви можете ознайомитися з Програмою обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Волинської обласної Малої академії наук   

Детальніше

21 січня 2009 р.
Всеукраїнський фізичний конкурс Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" - 2009

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2009 році Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" буде проведено – 5 квітня. Завдання інтерактивного конкурсу "Левеня" сприятимуть підготовці учнів до особливої форми контролю навчальних досягнень - тестування, яке активно впроваджується у навчальний процес.   

Детальніше

19 січня 2009 р.
Заочний конкурс “Зоряний шлях”


З метою розвитку творчих здібностей учнівської молоді, зацікавлення дітей та підлітків у дослідженнях Космосу, формування інтелектуально розвинутого молодого покоління та участі у Міжнародній освітньо-науковій конференції школярів “Зоряний шлях” з 16 січня по 28 лютого 2009 року відбудеться обласний заочний конкурс “Зоряний шлях”.....   

Детальніше

16 січня 2009 р.
Міжнародний математичний конкурс Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру" 2009

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" у 2009 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” буде проведено 22 березня.
Завдання інтерактивного конкурсу "Кенгуру" сприятимуть підготовці учнів до особливої форми контролю навчальних досягнень - тестування, яке активно впроваджується у навчальний процес.  

Детальніше

16 січня 2009 р.
Юні науковці захищатимуть свої наукові роботи Юні науковці захищатимуть свої наукові роботи

Обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт членів наукових товариств та філій Волинської обласної Малої академії наук пройде у два тури. Перший тур відбудеться 25 січня 2009 року і включає в себе перший та другий етапи. Другий тур відбудеться 8 лютого 2009 року і включає в себе проведення третього етапу. Програма роботи кожної секції на конкурсі передбачає три етапи:

1 етап. Конкурс науково-дослідницьких робіт.
2 етап. Виконання контрольних завдань з базової дисципліни.
3 етап. Захист науково-дослідницьких робіт.
  

Детальніше

15 січня 2009 р.
Про проведення обласного  заочного  конкурсу юних літераторів Про проведення обласного заочного конкурсу юних літераторів

З метою виявлення та підтримки творчо обдарованої учнівської молоді, сприяння розкриттю її таланту; підвищення ролі естетичного виховання молоді і прищеплення їй любові до рідної мови та літератури, формування патріотичних почуттів засобами літературного слова з 20 січня до 31 травня 2009 року пройде обласний заочний конкурс юних літераторів.   

Детальніше

31 грудня 2008 р.
З  Новим роком та Різдвом Христовим! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, учні! Вітаємо Вас зі світлими і радісними святами, що об'єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

Ми всі сподіваємося на щось краще в майбутньому, і щиро бажаємо Вам успішного втілення всіх планів, нових творчих успіхів, багато гарних днів у новому році!

Колектив ВО МАН   

Детальніше

... 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа