Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

21 квітня 2008 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


З 12 по 15 квітня випробовували свої сили у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту учасники історико-географічного відділення Малої академії наук України. Це наукове відділення об‘єднує сім секцій: історії України, археології, історичного краєзнавства, етнографії, географії, геології, права  

Детальніше

21 квітня 2008 р.
Підсумки ІV Всеукраїнського учнівського турніру юних журналістів


Відповідно до наказу МОНУ від 06.03.2008 N 162/22 "Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та фінального етапу турнірів у 2007/2008 навчальному році" з 10 по 14 квітня 2008 року в м. Сумах відбувся ІV Всеукраїнський турнір юних журналістів  

Детальніше

17 квітня 2008 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


8 квітня – старт фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт по відділенню філології та мистецтвознавства. Це відділення складається із 9 секцій: української літератури; зарубіжної літератури; фольклористики; української мови; мистецтвознавства; англійської мови; німецької мови, французької мови, літературної творчості.  

Детальніше

17 квітня 2008 р.
Підсумки ІV обласного турніру юних журналістів


Обласним управлінням освіти і науки, Волинською обласною Малою академією наук 23 березня 2008 року у м. Луцьку на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки був проведений ІV обласний турнір юних журналістів. У турнірі взяло участь 16 команд з філій та наукових товариств області.  

Детальніше

15 квітня 2008 р.
Навчально-тренувальні збори


З метою підготовки збірної команди Волинської області для участі у VI Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, який відбудеться в м. Харкові, Волинська обласна Мала академія наук 18 квітня та 22-24 квітня 2008 року у м. Луцьку. проводить відбіркові навчально-тренувальні збори призерів обласного турніру юних інформатиків.   

Детальніше

15 квітня 2008 р.
Підсумки турніру юних інформатиків


Управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук 12 квітня 2008 року в м. Луцьку на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено VІ обласний турнір юних інформатиків.   

Детальніше

15 квітня 2008 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


З 4 по 7 квітня тривали змагання в наступному за графіком проведення конкурсу - хіміко-біологічному відділенні (секції: біологія людини та загальна біологія; ботаніка та зоологія; психологія; хімія; сільське господарство; лісове господарство; медицина; екологія;   

Детальніше

9 квітня 2008 р.
Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Інформація про Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

З 31 березня по 3 квітня 2008 року проходив конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учасників відділення обчислювальної техніки та програмування (на базі Національного авіаційного університету) і науково-технічного відділення (на базі Національного технічного університету України "КПІ").
Команду волинської області представляли 8 учасників - учні загально-освітніх закладів області.  

Детальніше

8 квітня 2008 р.
VІ обласний турнір юних інформатиків


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 162 від 6.03.2008 року „Про проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та фінального етапу турнірів у 2007-2008 навчальному році” буде проведено провести VІ обласний турнір юних інформатиків 12 квітня 2008 року на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.  

Детальніше

7 квітня 2008 р.
Про підсумки проведення ІХ обласного турніру юних істориків


Управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук 30 березня 2008 року у м. Луцьку на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки був проведений ІХ обласний турнір юних істориків. У турнірі взяло участь 19 команд філій та наукових товариств учнів області.  

Детальніше

... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа