Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

9 липня 2007 р.
Серпнева конференція!


Відповідно до наказу управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації від 15.06.2007р. №415 22 серпня 2007 року буде проведене засідання підсумкової колегії управління освіти і науки за темою: "Про підсумки розвитку загальної, середньої та дошкільної освіти у 2006-2007 навчальному році та завдання на 2007-2008 навчальний рік, спрямовані на забезпечення функціонування та розвитку освіти у Україні".  

Детальніше

7 липня 2007 р.
З 1 вересня у волинських школах уводять курс "Основи християнської моралі"


Управління освіти і науки Волинської ОДА проводить роботу із введення з 1 вересня 2007 року в загальноосвітніх навчальних закладах області курсу "Основи християнської моралі". На курсах підвищення кваліфікації при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відповідну перепідготовку вже пройшли 164 вчителі.  

Детальніше

3 липня 2007 р.
Дорогами Волині


Діти з Волині, які перебувають на цей час у навчально-оздоровчому таборі \"Креатив\" не тільки навчаються і відпочивають, але й пізнають все цікаве, тобто їздять на різноманітні екскурсії.

Зокрема 1 липня вони відвідали Зимне (жіночий монастир) і Володимир - Волинський. З великим захватом волиняни слухали розповіді екскурсовода.

Також вони відвідували історичні місця, які розміщуються у рідному краю, зокрема замок Любарта, музей ікони і багато іншого.   

Детальніше

2 липня 2007 р.
Манівці оздоровлюються


Після закінчення навчального року обдарована молодь Волині оздоровлюється в літніх таборах. З 25 червня по 8 липня на базі навчально-виховного закладу Волинського ліцею з посиленою підготовкою працює літній табір "Креатив", в якому оздоровлюються учні з всієї Волині.  

Детальніше

27 червня 2007 р.
Юні літератори–члени МАН України–презентували свою збірку в Національній спілці письменників України


З метою популяризації творчості обдарованої учнівської молоді, заохочення до літературної діяльності, підтримки молодих літературних талантів України Малою академією наук учнівської молоді було організовано та проведено в м. Києві з 8 по 9 червня 2007 року Всеукраїнські літературні читання «Розкрилля душі».   

Детальніше

15 червня 2007 р.
Конкурс Intel ISEF 2007 Конкурс Intel ISEF 2007

З 13 по 18 травня 2007 р. у м. Альбукерке (штат Нью-Мексико, США) відбувся 58-й Міжнародний конкурс науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (International Science and Engineering Fair).Intel ISEF - найпрестижніший міжнародний конкурс, що проводиться за підтримки багатьох спонсорів. Кращі молоді вчені і винахідники з усього світу збираються в одному з міст США на щорічний світовий фінал конкурсу, де демонструють найсучасніші наукові проекти, обмінюються ідеями, змагаються за спеціальні нагороди, стипендії та призи.  

Детальніше

14 червня 2007 р.
У Волинському держуніверситеті відкриється міжнародна конференція "Стравінський і Україна"


15-17 червня у Волинському державному університеті імені Лесі Українки (ВДУ) проводитиметься Міжнародна науково-теоретична конференція "Стравінський і Україна". Урочисте відкриття конференції – 15 червня о 10:00 у головному корпусі ВДУ.  

Детальніше

13 червня 2007 р.
8-9 червня 2007 року відбувся  Всеукраїнський семінар-нараду директорів обласних малих академій наук 8-9 червня 2007 року відбувся Всеукраїнський семінар-нараду директорів обласних малих академій наук

8-9 червня 2007 року в м. Києві ПНЗ Мала академія наук учнівської молоді провела Всеукраїнський семінар-нараду директорів обласних малих академій наук (керівників територіальних відділень МАН України. Основною метою наради було проаналізувати хід обласних та фінального етапів конкурсу та висловити свої зауваження і пропозиції, спрямовані на удосконалення проведення конкурсу в наступному році.  

Детальніше

13 червня 2007 р.
На Волині працює 531 дитячий оздоровчий табір


На Волині вже функціонує 531 із 563-х літніх таборів. У навчально-виховних закладах, на базі яких створені оздоровчі табори, зміцнено оздоровчо-виховну та матеріально-технічну бази: закуплено електротехнічне та холодильне обладнання, поновлено спортивний інвентар і туристичне спорядження, музичну та відеоапаратуру для організації дитячого дозвілля, а також збільшена кількість коштів на харчування дітей у таборах з денним перебуванням.  

Детальніше

31 травня 2007 р.
Міністр освіти і науки України вітає випускників із закінченням навчального року


Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко вітає випускників та педагогів з закінченням навчального року.  

Детальніше

... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа