Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

20 серпня 2007 р.
Новий навчальний рік розпочнеться вихідного дня


Новий навчальний рік в Україні розпочнеться у вихідний. Про це в понеділок повідомив міністр освіти й науки України Станіслав Ніколаєнко.   

Детальніше

20 серпня 2007 р.
В Україні загальноосвітні навчальні заклади готові до початку навчального року


Загальноосвітні навчальні заклади готові до початку навчального року. Про це під час прес-конференції заявив міністр освіти й науки України Станіслав Ніколаєнко.   

Детальніше

20 серпня 2007 р.
Інститут обдарованої дитини - ліки від Інститут обдарованої дитини - ліки від "старіння" науки

У складі Академії педагогічних наук утворено Інститут обдарованої дитини. Про це йдеться у розпорядженні Уряду від 8 серпня ц.р. № 635-р. Інститут обдарованої дитини проводитиме фундаментальні і прикладні дослідження з проблем розвитку системи науково-методичного та організаційно-технологічного виявлення та підготовки обдарованої молоді  

Детальніше

19 серпня 2007 р.
Затверджено Державну цільову програму роботи з обдарованою молоддю на 2007—2010 роки


Постановою № 1016 від 8 серпня Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову програму роботи з обдарованою молоддю на 2007—2010 роки.  

Детальніше

3 серпня 2007 р.
З 48-ї Міжнародної учнівської олімпіади юні математики повернулися з золотими медалями


Справжнім тріумфом став виступ команди українських юних математиків на 48-й Міжнародній учнівській олімпіаді з математики у м. Ханої (В'єтнам).   

Детальніше

2 серпня 2007 р.
У Луцьку до вступу у ВНЗ МВС готуватимуть у колишній школі-інтернаті


З 1 вересня Луцька загальноосвітня школа-інтернат перейменовується в Луцький навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою". Відповідне рішення про реорганізацію навчального закладу ухвалили на 16-й сесії Луцької міської ради.   

Детальніше

2 серпня 2007 р.
У Луцьку вшанували пам’ять Лесі Українки У Луцьку вшанували пам’ять Лесі Українки

1 серпня в обласному центрі Волині пройшли заходи зі вшануванню пам’яті Лесі Українки: панахида та покладання квітів до пам’ятника поетесі. Вчора виповнилося 94 роки від дня смерті видатної українки.
Біля пам’ятника Лесі Українки, що на Театральному майдані, зібралися представники міської й обласної влади, діячі мистецтв, усі небайдужі до творчості поетеси...   

Детальніше

1 серпня 2007 р.
У школах України у вересні пройде олімпійський тиждень


У вересні в школах України планується провести олімпійський урок і олімпійський тиждень. Питання організації цієї акції обговорювалися сьогодні під час спільної наради Національного олімпійського комітету (НОК) і Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.   

Детальніше

27 липня 2007 р.
Студенти Волинської області не будуть платити за навчання у ВНЗ області


Студенти з потерпілих від смерчу Турійського, Рожищенського та Ківерцівського районів Волинської області не будуть платити за навчання у вищих навчальних закладах області. Голова облдержадміністрації Володимир Бондар наказав скасувати плату поки що лише за перший семестр.   

Детальніше

10 липня 2007 р.
Разом завжди краще вчитися і відпочивати!


З 25 червня по 8 липня на базі навчально-виховного закладу Волинського ліцею з посиленою підготовкою працював літній табір "Креатив", в якому оздоровлювалися 30 учнів з всієї Волині.  

Детальніше

... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа