Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

31 травня 2007 р.
У школах Луцька – останній дзвінок


Ось і закінчився навчальний рік. У луцьких школах урочисто відзначають свято останнього дзвінка. На урочистостях з нагоди свята останнього дзвінка традиційно підбиваються підсумки навчального року. Директори шкіл вручають чимало дипломів та грамот кращим учням.  

Детальніше

30 травня 2007 р.
Стипендії переможцям


Голова обласної державної адміністрації Володимир Бондар встановив стипендії переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових і спеціальних дисциплін, турнірів, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт; переможцям мистецьких конкурсів, фестивалів, юним спортсменам та затвердив порядок їх призначення. Це описано в розпорядженні від 21 травня 2007 року.  

Детальніше

29 травня 2007 р.
Підбито підсумки міського конкурсу „Вчитель року-2007”


За підсумками міського конкурсу Вчитель року-2007, беручи до уваги участь педагогів у конкурсах, фестиваль, оглядах та результативну підготовку обдарованої молоді до олімпіад, конкурсів, змагань грамотами та цінними подарунками нагороджено вчителів.  

Детальніше

29 травня 2007 р.
Підсумки проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт


Міністерством освіти і науки України, державним позашкільним навчальним закладом Малою академією наук учнівської молоді, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, Українським державним центром позашкільної освіти, Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді протягом 2 квітня – 7 травня 2007 року був проведений ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.  

Детальніше

29 травня 2007 р.
31 травня в Україні закінчується 2006/2007 навчальний рік в середніх загальноосвітніх школах


31 травня в Україні закінчується 2006/2007 навчальний рік в середніх загальноосвітніх школах. Після завершення навчальних занять у 1-4 класах (25 травня) проводяться навчальні екскурсії, а у 5-8 і 10 класах - навчальна практика.  

Детальніше

29 травня 2007 р.
Всеукраїнський семінар-нарада директорів обласних Малих академій наук


8-9 червня 2007 року в м. Києві ПНЗ Мала академія наук учнівської молоді проводить Всеукраїнський семінар-нараду директорів обласних малих академій наук (керівників територіальних відділень Малої академії наук України).  

Детальніше

21 травня 2007 р.
Престиж роботи вчителя зростає


Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко повідомив, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову щодо запровадження II етапу Єдиної тарифної сітки, оскільки на сьогодні оплата праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери здійснюється за тарифними коефіцієнтами І етапу Єдиної тарифної сітки.  

Детальніше

18 травня 2007 р.
Результати по хіміко-біологічному відділенню


4-7 травня в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся фінальний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у хіміко-біологічному відділенні.  

Детальніше

14 травня 2007 р.
Всеукраїнський турнір юних інформатиків Всеукраїнський турнір юних інформатиків

З 4 по 9 травня 2007 року у м. Чернівці відбувся фінальний етап VI Всеукраїнського турніру юних інформатиків. Інтелектуальні змагання були проведені згідно з вимогами „Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18.08.1998 р. № 305.   

Детальніше

11 травня 2007 р.
Результати по відділенні філології та мистецтвознавства Результати по відділенні філології та мистецтвознавства

23-26 квітня в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся е фінальний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділенні філології та мистецтвознавства.  

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа