Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

24 січня 2007 р.
З 28 січня по 3 лютого 2007 року відбудеться навчально-дослідницька сесія Вищої школи МАН


Відповідно до орієнтовного плану всеукраїнських та міжнародних масових заходів з учнівською і студентською молоддю на 2007 рік та з метою забезпечення поглибленої підготовки талановитої учнівської молоді до науково-дослідницьких та експериментальних робіт з фізики та астрономії, набуття практичного досвіду та навичок експериментальної роботи, в м. Києві з 28 січня по 3 лютого 2007 року відбудеться навчально-дослідницька сесія експериментального майданчика Вищої школи Малої академії наук України   

Детальніше

23 січня 2007 р.
Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування

Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування. Учасники даного захисту науково-дослідницьких робіт братимуть участь в обласному конкурсі захисті науково-дослідницьких робіт, який пройде на базі Волинського державного університету 28 січня.  

Детальніше

22 січня 2007 р.
28 січня 2007 року -  II етап  конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук 28 січня 2007 року - II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

II етап Всеукраїнського конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиметься 28 січня 2007 року Волинською обласною Малою академією наук України на базі Волинського державного університету. 28 січня відбудеться відкриття конкурсу; учні здаватимуть свої наукові роботи для перевірки їх членами журі і напишуть контрольну роботу з профілюючого предмету.  

Детальніше

19 січня 2007 р.
18 березня 2007 року в Україні буде проводитись Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2007”. 18 березня 2007 року в Україні буде проводитись Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2007”.

Повідомляємо, що на виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" та від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2007 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” проводиться 18 березня, а Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" – 15 квітня.   

Детальніше

17 січня 2007 р.
У лютому 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІІІ обласний турнір юних фізиків


У лютому 2007 року Волинська обласна Мала академія наук проводить ХІІІ обласний турнір юних фізиків. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. Проведенню турніру сприяє Волинський державний університет імені Лесі Українки.   

Детальніше

17 січня 2007 р.
28 січня та та 11 лютого відбудеться II етап обласного конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт


28 січня та та 11 лютого відбудеться II етап конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Волинської обласної Малої академії наук. Обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт буде проводитися на базі Волинського державного університету.   

Детальніше

16 січня 2007 р.
VI Всеукраїнський турнір з інформатики буде проведено орієнтовно у квітні-травні 2007 року


Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України "Про проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та фінального етапу турнірів у 2006/2007 навчальному році" VІ Всеукраїнський турнір з інформатики буде проведено у м.Чернівцях. Орієнтовні терміни проведення VI Всеукраїнського турніру з інформатики: квітень-травень 2007 року.   

Детальніше

15 січня 2007 р.
До уваги учнів Вищої школи Малої академії наук України


Повідомляємо, що на сайті Малої академії викладено тестові творчі задачі, які необхідно Вам розв'язати та надіслати до 17 січня 2006 року на електронну адресу zipito@mail.ru, а також копію розв'язків надіслати викладачу IDyoshin використовуючи поштовий сервер школи.  

Детальніше

15 січня 2007 р.
Запрошуємо відвідати Вас експериментальний навчально-дослідницький майданчик Вищої школи Малої академії наук України


Запрошуємо відвідати Вас експериментальний навчально-дослідницький майданчик Вищої школи Малої академії наук України, який був заснований на базі фізичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка, відповідно до укладеної угоди про співпрацю між Національним університетом і Малою академією наук України.  

Детальніше

12 січня 2007 р.
15 січня відбудеться попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування


15 січня о 17 годині відбудеться попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів відділення обчислювальної техніки і програмування Волинської обласної Малої академії наук. Переможці даного захисту науково-дослідницьких робіт братимуть участь в обласному конкурсі захисті науково-дослідницьких робіт, який пройде на базі Волинського державного університету в кінці січня.   

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа