Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

11 травня 2007 р.
Всеукраїнська науково-практична конференція


24 - 26 травня 2007 р. у м. Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з нагоди 10-ї річниці діяльності Івано-Франківського обласного відділення МАН України "Система діяльності обласних відділень МАН України у формуванні креативної культури учнівської молоді".  

Детальніше

10 травня 2007 р.
Всеукраїнський природничий  інтерактивний конкурс “КОЛОСОК” Всеукраїнський природничий інтерактивний конкурс “КОЛОСОК”

З метою розвитку інтересу школярів до вивчення природничих дисциплін, підтримки талановитих учнів, активізації творчої діяльності вчителів, розроблення методичних рекомендацій щодо удосконалення навчальних програм та навчально-методичної літератури 10 листопада 2006 року було проведено Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс “КОЛОСОК” для учнів 3-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів.   

Детальніше

7 травня 2007 р.
У Луцьку презентували невідомі листи Лесі Українки У Луцьку презентували невідомі листи Лесі Українки

На виставці в музеї Лесі Українки представлено п'ять листівок, підписаних рукою поетеси, і більше 20 від близьких людей письменниці. Картки датовані 1904-1914 роками. Основна частина колекції - це приватне листування під час перебування на лікуванні в Єгипті.   

Детальніше

4 травня 2007 р.
Кабмін планує збільшити зарплату вчителів і лікарів


Кабінет Міністрів планує збільшити майже в 1,4 рази заробітну плату висококваліфікованим лікарям і вчителям до жовтня. Про це на прес-конференції заявив міністр праці й соціальної політики Михайло Папієв.  

Детальніше

4 травня 2007 р.
Всеукраїнський турнір юних інформатиків


Відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України від 07 лютого 2007 року за №92/12 „Про проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та фінального етапу турнірів у 2006/2007 навчальному році” та відповідно до „Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 р. № 305 VІ Всеукраїнський турнір з інформатики відбудеться в м.Чернівцях з 4 по 9 травня 2007 р.   

Детальніше

4 травня 2007 р.
Всеукраїнський турнір юних журналістів Всеукраїнський турнір юних журналістів

З 23 по 27 квітня 2007 року у м. Суми проходив фінальний етап ІІІ Всеукраїнського турніру юних журналістів. У турнірі брали участь учні старших класів Хмельницької, Житомирської, Харківської,Запорізької, Київської, Сумської областей, учні Луцька, Харкова, Івано-Франківська, Одеси, Львова, Чернівців, Черкас, Дніпропетровська, Сімферополя і Сум. Команда Волинської обласної МАН у загальному заліку зайняла третє призове місце.  

Детальніше

28 квітня 2007 р.
Всеукраїнський турнір юних істориків


З 20 по 24 квітня 2007 року на базі ліцею №2 м. Чернівців відбувся фінальний етап ІX Всеукраїнського турніру юних істориків. Інтелектуальні змагання були проведені згідно з вимогами „Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18.08.1998 р. № 305.  

Детальніше

27 квітня 2007 р.
В Україні триває перевірка тестів з української мови


Кожна тестова робота, яку минулої суботи написали українські одинадцятикласники перевіряється одночасно трьома екзаменаторами та комп’ютером.   

Детальніше

27 квітня 2007 р.
В Луцькому районі Волинської області комп’ютеризовані всі школи


В Луцькому районі Волинської області завершено процес комп'ютеризації усіх шкіл та підключення до мережі Інтернет шкіл І-ІІ ступеня. Про це повідомив начальник відділу освіти Луцької райдержадміністрації Микола Тарасенко.   

Детальніше

26 квітня 2007 р.
Результати по історико-географічному відділенні


16-19 квітня в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся е фінальний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у історико-географічному відділенні.   

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа