Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

5 березня 2007 р.
Підсумки письмових випробувань слухачів Вищої школи МАН України


Учні-слухачі Вищої школи Малої академії наук України під час навчально-дослідницької сесії складали підсумкові письмові випробування з фізики. Найвищий рівень підготовки виявив талановитий учень, представник Волині, Рарата Олександр Миколайович.  

Детальніше

25 лютого 2007 р.
Карантин у навчальних закладах міста продовжено


Луцький міський голова Богдан Шиба підписав розпорядження, у якому зазначено: у зв'язку з виникненням другої хвилі епідемії грипу, з метою запобігання подальшого поширення захворювань, термін тимчасового припинення навчання в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладах м.Луцька   

Детальніше

23 лютого 2007 р.
СВІТ ЗАХОПЛЕНЬ: «не тільки цінне хутро», а й тема наукової роботи СВІТ ЗАХОПЛЕНЬ: «не тільки цінне хутро», а й тема наукової роботи

Катерина Васильєва навчається у Луцькій гімназії № 21. Світ її захоплень різномаїтий.

Дівчина не тільки добре навчається, а й завжди знаходить час для занять спортом і відпочинку. Дипломи та медалі переможця з боротьби дзюдо часто поповнюють її спортивну скарбничку. Але особливе захоплення юної Катрусі — кролівництво.

  

Детальніше

22 лютого 2007 р.
Президентські стипендії - обдарованим дітям


Сімнадцять учнів з районів і міст Волині стали в минулому навчальному році призерами Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.Також двадцять вісім учнів з районів і міст Волині стали в минулому навчальному році призерами Всеукраїнських олімпіад з різних предметів. Вперше для цих обдарованих учнів було встановлено стипендії Президента України Віктора Ющенка.  

Детальніше

21 лютого 2007 р.
"Космічні фантазії...."

Комунальна установа Волинська обласна Мала академія спільно з Волинським краєзнавчим музеєм проводять фото виставку, конкурс "Космічні фантазії", на якій виставлено творчі роботи учнів нашої області. Тематика даної виставки - довільний малюнок на космічну тематику. У конкурсі беруть участь більше 100 робіт волинських школярів.   

Детальніше

20 лютого 2007 р.
Професія журналіста стає все більш популярною


Минулорічний Всеукраїнський турнір з журналістики, що проходив у місті Суми, приніс приємні несподіванки. Адже комнада Волинської області вперше взяла участь у цьому Всеукраїнському турнірі.  

Детальніше

19 лютого 2007 р.
Про співпрацю з Волинським державним університетом ім.Лесі Українки


Волинська обласна Мала академія наук України з дня заснування (листопад 1992 року) успішно співпрацює з Волинським державним університетом імені Лесі Українки.  

Детальніше

16 лютого 2007 р.
Про результати обласних турнірів


Багатим на події був жовтень минулого року для освіти Волині. Відбулося шість обласних турнірів: хіміків, біологів, математиків, економістів, правознавців, географів.  

Детальніше

15 лютого 2007 р.
Обласний турнір юних фізиків відбувся


Нещодавно на базі Волинського державного університету ім.Лесі Українки Волинською обласною Малою академією було проведено 13-ий обласний турнір юних фізиків. Проведення даного турніру в черговий раз показало, що волинські школярі цікавляться фізикою як наукою, займаються науково-дослідницькою роботою, експериментальною діяльністю....  

Детальніше

14 лютого 2007 р.
Вища школа Малої академії наук України успішно стартувала!


Презентацією результатів науково-дослідницьких робіт з фізики та астрономії, що були виконані учнями-слухачами Вищої школи Малої академії наук України в лабораторіях та на кафедрах фізичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, закінчилася перша навчальна сесія...  

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа