Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

6 квітня 2007 р.
З Великоднем!!!


Шановні друзі, колеги!
Щиро вітаємо Вас з Великоднем!
Хай Великодне свято увійде у ваші оселі, даруючи радість кожній родині. Наповнить душу і серце надією.   

Детальніше

6 квітня 2007 р.
ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук стартував


2 квітня в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбулось урочисте відкриття фінального ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.  

Детальніше

31 березня 2007 р.
ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт розпочинає свою роботу


2 квітня 2007 року розпочинає свою роботу ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Даний конкурс проводиться з метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.   

Детальніше

28 березня 2007 р.
Очна сесія заочної школи відбулася


З 24 по 25 березня 2007 року Волинська обласна МАН України проводила очну сесію заочної школи на базі Волинського обласного ліцею. Під час сесії слухачі заочної школи прослухали курс лекцій, взяли участь у семінарських та практичних заняттях, які провели викладачі кафедр ВДУ ім. Лесі Українки, та керівники секцій.  

Детальніше

26 березня 2007 р.
Підсумки турніру юних журналістів


25 березня 2007 року на базі Волинського державного університету імені Лесі Українки відбувся ІІІ обласний турнір юних журналістів.  

Детальніше

22 березня 2007 р.
Про підсумки проведення Всеукраїнського заочного конкурсу «Юний науковець»


У листопаді-грудні 2006 року проходив Всеукраїнський заочний конкурс науково-дослідницьких робіт “Юний науковець”, організаторами якого були державний позашкільний навчальний заклад Мала академія наук учнівської молоді та фізичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.   

Детальніше

21 березня 2007 р.
Підсумки міжнародного математичного конкурсу Підсумки міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру" у 2005 році

З 1997 року в Україні на базі фізико-математичного ліцею Львівського Національного університету проводиться Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру”, який сприяє розвитку здібностей і логічного мислення широкого кола учнів, активізації творчої діяльності вчителів та популяризації оригінальних математичних ідей.  

Детальніше

21 березня 2007 р.
Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників. Підсумки


Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників проходив у два етапи. На заочний етап було надіслано 140 робіт з 23 областей України та м. Києва. Переможці заочного етапу були запрошені для участі у фінальному етапі, який відбувся з 28 лютого по 2 березня 2007 року.  

Детальніше

20 березня 2007 р.
Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007”


З метою виявлення серед молодої генерації юних обдарувань і перспективних молодих вчених в галузі розробки програмного забезпечення та апаратних рішень для обчислювальних систем, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 12.12.2006 р. № 1/9-769, 28 лютого-2 березня 2007 р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Третій етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007”   

Детальніше

20 березня 2007 р.
Вітаємо переможців конкурсу Intel-ЕкоУкраїна


З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (НЕНЦ) Міністерства освіти і науки України 28 лютого – 4 березня 2007 р. був проведений Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна–Європа–Світ-2007". У рамках Тижня 2–4 березня 2007 р. відбувся Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна–2007.   

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа