Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

13 лютого 2007 р.
Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2007"


Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) 28 лютого по 4 березня 2007 року проводить Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2007"  

Детальніше

12 лютого 2007 р.
Завершився обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт


Завершився обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт, який проходив 11 лютого 2007 року на базі Волинського державного університету імені Лесі Українки.  

Детальніше

9 лютого 2007 р.
Про турнір юних інформатиків


Обласне управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, Волинська обласна Мала академія наук в березні 2007 року проводить V обласний турнір юних інформатиків.   

Детальніше

8 лютого 2007 р.
Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2007” Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2007”

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки № 1/9-796 від 29.12.2006 та на виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" та від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2007 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” проводиться 18 березня, а Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" – 15 квітня.  

Детальніше

7 лютого 2007 р.
Всеукраїнський науково-освітній проект


Відповідно до листа Міністерства освіти і науки № 1/9-769 від 12.12.06 з метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий освітній простір Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) 28 лютого по 4 березня 2007 року проводить Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2007".  

Детальніше

6 лютого 2007 р.
Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування

Відбувся попередній захист науково-дослідницьких робіт слухачів ВО МАН відділення обчислювальної техніки і програмування. Учасники даного захисту науково-дослідницьких робіт братимуть участь в обласному конкурсі захисті науково-дослідницьких робіт, який пройде на базі Волинського державного університету 11 лютого.  

Детальніше

5 лютого 2007 р.
II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук


II етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук проводився 28 січня 2007 року Волинською обласною Малою академією наук України на базі Волинського державного університету. Цього дня відбулося відкриття конкурсу; учні здали свої наукові роботи для перевірки їх членами журі і написали контрольну роботу з профілюючого предмету.  

Детальніше

2 лютого 2007 р.
Експериментальний навчально-дослідницький майданчик Вищої школи Малої академії наук України розпочинає свою діяльність


29 січня 2007 року розпочинає роботу перший в Україні експериментальний навчально-дослідницький майданчик для роботи з обдарованою молоддю. Його створення передбачене угодою про співпрацю між Малою академією наук учнівської молоді та фізичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка   

Детальніше

1 лютого 2007 р.
11 лютого 2007 року - II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук 11 лютого 2007 року - II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

II етап Всеукраїнського конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиметься 11 лютого 2007 року Волинською обласною Малою академією наук України на базі Волинського державного університету. В цей день учні дізнаються результати написання контрольних робіт з профілюючого предмету, результати конкурсу науково-дослідницьких робіт....  

Детальніше

31 січня 2007 р.
Фізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить олімпіаду з фізики для учнів 11 класів


Фізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить олімпіаду з фізики для учнів 11 класів. Олімпіада проходить у два тури – перший тур взимку 2007р. , а другий навесні 2007 р. У другому турі олімпіади приймають участь переможці першого туру. За підсумками двох турів визначатимуться призери олімпіади “Фізик-2007” (до 80 осіб), які будуть зараховані на перший курс фізичного факультету за результатами співбесіди і отримають можливість навчатися (держзамовлення) за такими спеціалізаціями....:  

Детальніше

... 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа