Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

11 лютого 2008 р.
Турнір юних інформатиків 2008


Управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук в квітні 2008 року проводить YІ обласний турнір юних інформатиків.  

Детальніше

9 лютого 2008 р.
10 лютого 2008 року - II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук 10 лютого 2008 року - II етап конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

II етап Всеукраїнського конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиметься 10 лютого 2008 року (початок о 9 год.30 хв) Волинською обласною Малою академією наук України на базі Волинського державного університету.  

Детальніше

8 лютого 2008 р.
Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2008” Міжнародний учнівський математичний конкурс “Кенгуру-2008”

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" та від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2008 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” проводиться 6 квітня, а Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" – 13 квітня.  

Детальніше

7 лютого 2008 р.
Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз” Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз”

В 2007-2008 роках видавництво „ЕКОінформ”, представник Міжнародного інституту води у Стокгольмі (SIWI) під патронатом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони навколишнього природного середовища проводить Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз», фіналіст якого поїде у Швецію для участі у змаганнях на здобуття Міжнародного Стокгольмського юнацького водного призу...  

Детальніше

7 лютого 2008 р.
Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2008""


Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проводить 6-8 лютого 2008 року VІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2008» в рамках Тижня всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ 2008".  

Детальніше

7 лютого 2008 р.
Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів Україна-Європа-Світ 2008


З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) проводить Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2008".  

Детальніше

6 лютого 208 р.
Навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України Навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України

З метою забезпечення поглибленої підготовки талановитої учнівської молоді до науково-дослідницьких та експериментальних робіт з фізики та астрономії, набуття практичного досвіду та навичок експериментальної роботи, в м. Києві на базі фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інженерно-фізичного факультету Національного технічного університету України «КПІ» з 27 січня по 1 лютого 2008 року відбулася навчально-дослідницька сесія Вищої школи Малої академії наук України.  

Детальніше

5 лютого 2008 р.
Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня - 2008” Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня - 2008”

13 квітня 2008 року в Україні буде проводитись Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня - 2008”.

У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі учні 7 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Конкурс проводиться на базі Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті імені Івана Франка з метою популяризації ідей фізики та підтримки талановитих школярів, активізації творчої діяльності вчителів, формування методичних рекомендацій до навчальних програм.  

Детальніше

12 грудня 2007 р.
Про підсумки Х обласного турніру юних винахідників і раціоналізаторів


18 листопада 2007 року у м. Луцьку на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації та Волинською обласною Малою академією наук був проведений Х обласний турнір юних винахідників та раціоналізаторів (ТЮВіР). У турнірі взяло участь 15 команд з позашкільних установ, ліцеїв, ВПУ, філій та наукових товариств учнів області.  

Детальніше

11 грудня 2007 р.
Летить душа в поезії та слові….. Летить душа в поезії та слові…..

Розкрилля душі…Так була названа тринадцята збірка творів юних літераторів Волині. Вкотре управління освіти і науки, Мала академія наук спільно з Волинською організацією письменників провели обласний етап Всеукраїнського літературного конкурсу»РОЗКРИЛЛЯ ДУШІ».

На літературну вітальню, присвячену презентації тринадцятої збірки поезії та прози «Розкрилля душі» приїхали автори з багатьох районів і міст Волині. Відбулася не лише презентація збірки, це перш за все була презентація здібних до літературного слова учнів, презентація власних творчих доробок.  

Детальніше

... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа