Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2200
6 липня 2021 р.
«Без географії ми ніде!» «Без географії ми ніде!»

Юні любителі географії з усієї області стали учасниками літньої онлайн школи з географії з 7 по 10 червня. Програма заходу була дуже насиченою.  

Детальніше

6 липня 2021 р.
Математика: наука, яка вражає Математика: наука, яка вражає

Літні канікули – не привід відмовлятися від вивчення та пізнання нового в царині науки. Так вирішили юні волиняни, тож долучилися з 7 по 10 червня до літньої математичної школи Волинської обласної МАН.  

Детальніше

6 липня 2021 р.
Навчаємось досягати успіху разом з МАН Навчаємось досягати успіху разом з МАН

Що таке успіх? Які особливості цілеутворення? Як визначати цілі за критеріями методики SMART?


Як використовувати SWOT- аналіз: звіряти бажання з можливостями?
  

Детальніше

8 червня 2021 р.
Вивчати мову завжди актуально! Вивчати мову завжди актуально!

Червень дарує багато цікавих пропозицій для юних науковців. 1-4 червня школярі мали змогу долучитись до літньої філологічної школи, що організовувалась в онлайн-режимі Волинською обласною МАН.  

Детальніше

8 червня 2021 р.
Таємниці Старого міста Таємниці Старого міста

З 3 по 7 червня тривала пошукова археологічна експедиція для слухачів Волинської МАН у Державному історико-культурному заповіднику у Луцьку спільно з Волинським національним університетом імені Лесі Українки.  

Детальніше

7 червня 2021 р.
Нові знання – інвестиція у майбутнє! Нові знання – інвестиція у майбутнє!

З 1 по 4 червня 2021 року Волинською обласною МАН проведено літню онлайн-школу з хімії. Цикл занять проводила кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії та технологій Волинського національного університету імені Лесі Українки Світлана Іванівна Корольчук.  

Детальніше

7 червня 2021 р.
Міжнародна програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності"


10 червня стартує Міжнародна програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу”.  

Детальніше

7 червня 2021 р.
 Програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive Програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive

З З0 червня по 23 липня ц.р. Національним центром “Мала академія наук України” буде проведена програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive.  

Детальніше

7 червня 2021 р.
Екологічна експедиція на березі Світязя Екологічна експедиція на березі Світязя

Триває екологічна експедиція для слухачів Волинської обласної Малої академії наук. П’ятнадцять учнів-екологів з Волинської області досліджують проблеми Світязького регіону на базі відпочинку «Гарт».  

Детальніше

7 червня 2021 р.
Медіапростір для юних журналістів Медіапростір для юних журналістів

1-4 червня Волинською обласною МАН проведено літню школу з журналістики. Захід, що відбувся в онлайн-форматі, став осередком зібрання залюблених у слово юних дослідників з усієї Волинської області.  

Детальніше

... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа