Професіонали теж навчаються : Волинська обласна Мала академія наук
Професіонали теж навчаються

Професіонали теж навчаються

Початок  листопада у Волинській МАН зібрав на онлайн-консультації  наукових керівників секцій відділення історії та наук про Землю з усієї області. 

Як обрати та правильно сформулювати тему дослідження, де шукати інформацію, як успішно представити та захистити свій  науково-дослідницький проєкт – ось низка питань, які турбують керівників секцій та гуртків незадовго до конкурсу-захисту.

Спікерами  онлайн-сесії були: голова журі обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт відділення наук про Землю, доктор географічних наук, професор ВНУ імені Лесі Українки Василь Олександрович Фесюк,  член журі відділення історії, кандидат історичних наук, доцент ВНУ імені Лесі Українки Валентина Василівна Надольська, керівник секцій відділення історії ВОМАН, кандидат історичних наук, завідувач науково-експозиційного відділу новітньої історії Волині Волинського краєзнавчого музею Богдан Миколайович Зек, завідувач методичного відділу Волинської обласної МАН Лариса Богданівна Мазурик  та методист відділень історії та наук про Землю Наталія Віталіївна Миронюк.

Учасники онлайн зустрічі  отримали інформацію про перспективні напрями досліджень, пошук джерел, методологію проведення дослідження, основні зауваження до науково-дослідницьких робіт, які представляються на захист та шляхи їх уникнення, ознайомилися з можливостями залучення учнів до конкурсів та проєктів різного  рівня.

Маємо надію, що отримані знання стануть у нагоді на шляху до підготовки та успішного захисту науково-дослідницьких проєктів.

Радіємо співпраці, адже нас єднає одна мета  - щасливе та успішне майбутнє наших учнів.

Усім бажаємо здоров’я, наснаги, творчого натхнення, успіхів та перемог!

к-сть переглядів:1061         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа