Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
18 квітня 2016 р.
Юна «Четверта влада» Волині найкраща  в Україні! Юна «Четверта влада» Волині найкраща в Україні!

Інтелектуальне змагання зібрало 16 команд старшокласників із Волинської, Донецької, Житомирської, Львівської, Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської та Черкаської областей. Протягом чотирьох діб учасники демонстрували свої знання та вміння з журналістики, дискутували на складні соціальні та політичні проблеми, пізнавали тонкощі журналістського ремесла.  

Детальніше

14 квітня 2016 р.
Всеукраїнські літні школи Малої академії наук України!


До участі у Всеукраїнських літніх шкіл Малої академії наук України запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх, вихованці позашкільних навчальних закладів.  

Детальніше

14 квітня 2016 р.
Скарбниця наукових здобутків юних фізиків, математиків та економістів Волині Скарбниця наукових здобутків юних фізиків, математиків та економістів Волині

З 8 по 12 квітня 2016 року у м. Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділеннях математики, економіки, фізики та астрономії. Волиняни захищали наукові дослідження у дев’яти секціях.  

Детальніше

11 квітня 2016 р.
Юні екологи та аграрники Волині – інтелектуальний фонд України Юні екологи та аграрники Волині – інтелектуальний фонд України

5–8 квітня 2016 року у м. Києві відбувся заключний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділенні екології та аграрних наук.  

Детальніше

8 квітня 2016 р.
НАЙСИЛЬНІШІ ІСТОРИКИ ТА МОВОЗНАВЦІ ВОЛИНІ… НАЙСИЛЬНІШІ ІСТОРИКИ ТА МОВОЗНАВЦІ ВОЛИНІ…

З 1 по 4 квітня 2016 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у відділеннях мовознавства та історії.  

Детальніше

7 квітня 2016 р.
Єдиний шлях, який веде до знань, - це діяльність! Єдиний шлях, який веде до знань, - це діяльність!

4 квітня 2016 року двоє слухачів секції психології Волинської обласної Малої академії наук Бущак Анна та Галенко Марія, учениці 11 класу Луцького навчально-виховного комплексу “Гімназія № 14” імені Василя Сухомлинського” презентували власні дослідження на конференції, яка відбулася в рамках Тижня факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.  

Детальніше

5 квітня 2016 р.
До уваги вихованців позашкільних, учнів 7-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів


З 4 до 9 червня 2016 року у м. Києві Національний центр “Мала академія наук України” спільно з ФФОН НПУ ім. М.Драгоманова, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним університетом “Києво-Могилянська академія, Гьонсанським Національним університетом (м.Джинджу, Південна Корея), Міжнародною організацією “Філософія для дітей країн Азії та Океанії” (PCYNAP, Південна Корея) проведе школу з філософії “Європейська культура філософського діалогу”.  

Детальніше

1 квітня 2016 р.
Бухгалтер Волинської обласної МАН – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Бухгалтер Волинської обласної МАН – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» перемогла бухгалтер Волинської обласної МАН, магістр Луцького національного технічного університету спеціальності «Облік і аудит» Колбасюк Оксана Олегівна!  

Детальніше

1 квітня 2016 р.
Джерело творчості керівників гуртків МАН Джерело творчості керівників гуртків МАН

Відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості"   

Детальніше

30 березня 2016 р.
Інтелектуальна сотня програмістів та винахідників Інтелектуальна сотня програмістів та винахідників

З 25 по 28 березня 2016 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у відділеннях комп’ютерних та технічних наук.  

Детальніше

... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа