Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

24 травня 2016 р.
Активна життєва позиція Волинських школярів


З 16 по 18 травня 2016 року двоє школярів Волинської області взяли участь у 2-ому етапі Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання, яка відбулася на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP у м. Києві  

Детальніше

19 травня 2016 р.
VIІІ обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга) VIІІ обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга)

15 травня 2016 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся VIІІ обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга). У турнірних змаганнях взяли участь 12 команд.  

Детальніше

17 травня 2016 р.
На Волині презентовано музейну експозицію «Народна війна» На Волині презентовано музейну експозицію «Народна війна»

14 травня 2016 року за сприяння Національного центру «Мала академія наук України» презентовано музейну експозицію «Народна війна» Київської міської організації Всеукраїнського Товариства «Меморіал» імені В. Стуса та Громадянського інституту історичної пам’яті.  

Детальніше

10 травня 2016 р.
Волинський «Sensus» - переможець ІІ Всеукраїнського  турніру юних філософів та релігієзнавців Волинський «Sensus» - переможець ІІ Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців

Молоді люди не раз задають собі життєво важливі питання, відповідь на які людство шукає не одне століття. Проте стає очевидним: щоб почуватися гідним серед інших потрібно наполегливо працювати над собою. І справа не тільки в здобутті знань, виборі вдалої професії, пристосуванні до повсякденних турбот. Все це стає ілюзорним без моральної складової способу життя.  

Детальніше

27 квітня 2016 р.
Розвиток, досвід, перспектива юних манівців…    Розвиток, досвід, перспектива юних манівців…

22 квітня 2016 року відбувся Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Права людини крізь призму сучасності: розвиток, досвід та перспективи» в м. Ірпінь в межах освітньої програми «Розуміємо права людини», ініціатором якої є Українська Гельсінська Спілка з прав людини.  

Детальніше

26 квітня 2016 р.
«Чим більше труднощів у боротьбі, тим і перемога буде вища !» «Чим більше труднощів у боротьбі, тим і перемога буде вища !»

22-25 квітня 2016 року у м. Києві відбувся фінальний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділеннях філософії та суспільствознавства, наук про Землю.  

Детальніше

22 квітня 2016 р.
Ще ближче на один крок до великої науки… Ще ближче на один крок до великої науки…

Юні науковці Волині мали змогу продемонструвати свої інтелектуальні здібності, вміння, знання і нестримну волю до перемоги, відчути себе в ролі справжніх дослідників, бо з 18 по 21 квітня 2016 року в м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.  

Детальніше

22 квітня 2016 р.
Цілеспрямованість плюс знання дорівнюють успіху Цілеспрямованість плюс знання дорівнюють успіху

Для юних біологів та хіміків 18-21 квітня 2016 року – важливий період, впродовж якого не тільки вимірюються знання, а й реалізуються власні наукові надбання. 155 молодих біологів та хіміків зібралися у Національному еколого-натуралістичному центрі (м.Київ) для участі у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, що організовується Національним центром «Мала академія наук України».   

Детальніше

19 квітня 2016 р.
Робототехніка — захоплення сучасних юних винахідників Робототехніка — захоплення сучасних юних винахідників

17 квітня 2016 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проведено ІІІ обласну відкриту олімпіаду з робототехніки.  

Детальніше

19 квітня 2016 р.
Патріот – це той, хто своє право вимірює своїм обов’язком Патріот – це той, хто своє право вимірює своїм обов’язком

З 10 по 13 квітня 2016 року троє школярів Волинської області взяли участь у 1-ому етапі Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання, яка відбулася на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP у м. Києві, а саме:  

Детальніше

... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа