Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
16 грудня 2019 р.
Тренінг з командобудування Тренінг з командобудування

12 грудня 2019 року у відділенні комп`ютерних наук Волинської обласної МАН відбувся міні-тренінг з командобудування, де розглядали питання, як зібрати оптимальну команду для ІТ проекту, на що варто звернути увагу та які риси кандидатів впливають на ефективність роботи та мікроклімат в команді  

Детальніше

13 грудня 2019 р.
Дискусія – це обмін знаннями Дискусія – це обмін знаннями

11 грудня 2019 року у відділенні математики та економіки Волинської обласної МАН відбулися дебати на тему «Патріотизм та націоналізм: границі допустимого». Ці терміни в сучасних реаліях вживаються часто, і підростаючому поколінню дуже важливо проводити між ними межу.  

Детальніше

11 грудня 2019 р.
«Хто володіє інформацією – той володіє світом» «Хто володіє інформацією – той володіє світом»

9 грудня 2019 року слухачі комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук» відвідали Головне управління статистики у Волинській області.  

Детальніше

11 грудня 2019 р.

Торкнутися глибин історії та таємниць рідного краю
Торкнутися глибин історії та таємниць рідного краю

7 грудня 2019 року в рамках національно-патріотичного виховання учнівської молоді 15 слухачів Волинської обласної Малої академії наук взяли участь в історико-краєзнавчій експедиції за марштутом: Луцьк – Дубно – Тараканівський форт – Підгорецький замок – Золочівський замок – Луцьк.  

Детальніше

11 грудня 2019 р.
Х Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін – успішна гра Волинських школярів Х Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін – успішна гра Волинських школярів

У жовтні-листопаді відбулися два тури Х Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін, традиційним організатором якого є національний центр “Мала академія наук України”. Захід проводився для учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців позашкільних закладів освіти відповідного віку.  

Детальніше

9 грудня 2019 р.
Волинянка - учасниця Міжнародного конкурсу «EXPOSCIENCES MEXICO – 2019» Волинянка - учасниця Міжнародного конкурсу «EXPOSCIENCES MEXICO – 2019»

З 26 по 29 листопада 2019 року у штаті Нуево Леон (Мексика) проходив конкурс «ExpoSciences Mexico – 2019». «ExpoSciences Mexico» – один із найвизначніших конкурсів Латинської Америки, що проходить під егідою MILSET AMLAT і спрямований на популяризацію участі молоді у науковій, технологічній та інноваційній діяльності й у STEAM-науках. На конкурсі було представлено 534 проєкти молодих науковців віком від 15 до 25 років у 10 номінаціях.  

Детальніше

6 грудня 2019 р.
Слухачі Волинської МАН –  учасники патріотичної акції “Захисти захисника” Слухачі Волинської МАН – учасники патріотичної акції “Захисти захисника”

6 грудня 2019 року вихованці та працівники Волинської обласної Малої академії наук для підтримки українських воїнів долучилися до акції “Захисти захисника”, що присвячена Дню Збройних Сил України.  

Детальніше

4 грудня 2019 р.
Коли ми виходимо із зони комфорту, ми розвиваємося

Коли ми виходимо із зони комфорту, ми розвиваємося

3 грудня 2019 року учні, вчителі та батьки Володимир-Волинської гімназії ім. О.Цинкаловського взяли участь в презентації інтелектуальної гри "Дебати"  

Детальніше

4 грудня 2019 р.
Участь у Всеукраїнському семінарі методистів наукових відділень наук про Землю МАН України Участь у Всеукраїнському семінарі методистів наукових відділень наук про Землю МАН України

27 листопада на базі «Інституту геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка Національним центром «Мала академія наук» було проведено семінар «Основні напрями досліджень будови мінералів та гірських порід у науково-дослідницьких роботах учнів МАН».  

Детальніше

2 грудня 2019 р.
«Як і для чого вивчати свій родовід?» У Луцьку відбувся обласний обласний семінар для керівників відділення історії
«Як і для чого вивчати свій родовід?» У Луцьку відбувся обласний обласний семінар для керівників відділення історії

28 листопада 2019 року на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбувся обласний семінар для керівників відділення історії Волинської обласної Малої академії наук.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа