Архів новин
: : Всі новини за 2020 рік

Загальна кількість новин - 210
22 жовтня 2020 р.
У Волинській МАН продовжується співпраця з батьками у новому онлайн форматі  У Волинській МАН продовжується співпраця з батьками у новому онлайн форматі

21 жовтня відбулися батьківські збори в історико-географічному відділенні.  

Детальніше

21 жовтня 2020 р.
Підтримка батьків – запорука успіху дітей! Підтримка батьків – запорука успіху дітей!

Батьки – активні учасники освітнього процесу, а їх зацікавленість у всебічному розвитку дитини є запорукою успішного становлення підростаючого покоління.  

Детальніше

21 жовтня 2020 р.
Новий формат співпраці з батьками Новий формат співпраці з батьками

15 жовтня відділення хімії, біології, екології та аграрних наук розпочато цикл зустрічей з батьками в онлайн-форматі.  

Детальніше

20 жовтня 2020 р.
Заочно-дистанційна школа Волинської обласної МАН запрошує на навчання

Заочно-дистанційна школа Волинської обласної МАН запрошує на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання! Запрошуємо на навчання до заочно-дистанційної школи Волинської обласної Малої академії наук.  

Детальніше

20 жовтня 2020 р.
Від гіпнозу до позаземного розуму! Від гіпнозу до позаземного розуму!

Ось такі різноманітні, складні, цікаві, неординарні та дуже актуальні проблеми постали перед учасниками ХІХ обласного турніру юних біологів, який відбувся 17 жовтня 2020 року у новому онлайн форматі.  

Детальніше

19 жовтня 2020 р.
Досконалості немає меж: проблеми ефективності закону! Досконалості немає меж: проблеми ефективності закону!

18 жовтня турнір юних правознавців у режимі онлайн зібрав 10 команд із наукових товариств області.  

Детальніше

19 жовтня 2020 р.
На практикумі у головній книгозбірні Волині На практикумі у головній книгозбірні Волині

Як стати краєзнавцем, знавцем історії рідного краю, як цікаво та кваліфіковано працювати з науковою літературою та бібліографічними каталогами, як брати інформацію з преси – ці та інші питанні були головними на практичному занятті секції історії України та історичного краєзнавства.  

Детальніше

19 жовтня 2020 р.
З ювілеєм! З ювілеєм!

18 жовтня 2020 року свою 55-ту життєву вершину підкорив Юрій Іліодорович Харкевич – кандидат фізико-математичних наук, професор кафедри теорії функцій і методики навчання математики факультету інформаційних систем і математики Волинського національного університету імені Лесі Українки. Цей талановитий та натхненний педагог є багаторічним другом Волинської обласної МАН, членом журі інтелектуальних конкурсів та наставником обдарованої учнівської молоді.  

Детальніше

16 жовтня 2020 р.
Цікаво і повчально.  Соціальний діалог як регулятор соціально-трудових відносин Цікаво і повчально. Соціальний діалог як регулятор соціально-трудових відносин

Слухачка секції правознавства - Лисюк Анна (випускниця Луцького НВК №9), активна учасниця конкурсів, турнірів, олімпіад та інших заходів. Вона тричі представляла область на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідних робіт і виборювала призові місця (2019 – ІІІ місце; 2018 – ІІ місце у секції правознавство), стипендіатка Президента України (2018 р.), переможниця Всеукраїнського турніру юних істориків (2018 р.).  

Детальніше

15 жовтня 2020 р.
Запрошуємо ознайомитися з матеріалами виставки «Народна війна», яка приурочена до Дня захисника України Запрошуємо ознайомитися з матеріалами виставки «Народна війна», яка приурочена до Дня захисника України

«Народна війна» перед усім спростовує твердження деяких вітчизняних і зарубіжних політиків про те, що теперішня незалежність дісталася нашому народові випадково, внаслідок збігу певних геополітичних обставин, що вона не була наслідком тривалого прагнення нації до визволення. На основі архівних документів у виставці вперше виведена статистика визвольного руху 1917-1932 рр.: кількість підпільних організацій, повстанських загонів, збройних повстань та стихійних виступів селян.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа