«Ті, що змінили нашу державу і наш народ» : Волинська обласна Мала академія наук
«Ті, що змінили нашу державу і наш народ»

«Ті, що змінили нашу державу і наш народ»

День гідності та свободи в Україні відзначають 21 листопада. В цей день, 7 років тому, розпочалась Революція Гідності. Цей день — це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

Для вшанування пам’яті загиблих героїв Небесної сотні та для відзначення Дня гідності слухачі ВО МАН секцій «Історії України» та «Математики» (методист Наталія Кулик) провели захід «Хроніка: «Ті, що змінили нашу державу і наш народ»».

Революція Гідності стала трансформаційним, героїчним  і драматичним етапом для України. Український народ довів свою відданість свободі та гідності, заплативши однак найвищу ціну – життям 107 учасників акції протесту, Героїв України, названих Небесною Сотнею.

Сьогодні посеред нас ще багато людей, яким болить Майдан, їм болить те, що відбувається в Україні. Завдяки цим людям виникло дуже багато хороших ініціатив, десятки з яких діють і реалізуються досі.

 І нам, як дослідникам, дуже важливо зібрати спогади, світлини, артефакти, зберегти нашу історію для себе та майбутнього – живі свідчення людей, які боролись за нашу державу.

Пам’ять… Вона завжди з людьми. Вона нагадує нам, живим, про те, що герої не вмирають. Вони - в наших серцях.... Вони –  у спогадах, думках… Не забуваймо про це.

к-сть переглядів:1287         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа