Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
7 травня 2015 р.
Випускниця Волинської обласної МАН - переможець стипендіальної програми Уряду Республіки Польща  «Польський Еразмус для України» Випускниця Волинської обласної МАН - переможець стипендіальної програми Уряду Республіки Польща «Польський Еразмус для України»

Юлія Крайнік, слухачка секції етнології Волинської обласної МАН у 2010-2012 роках, Стипендіат Президента України, сьогодні студентський декан історичного факультету та заступник голови студентської ради Східноєвропейського національного універистету імені Лесі Українки – стала володарем гранту програми Уряду Республіки Польща «Польський Еразмус для України». Протягом двох семестрів Юлія здобуватиме освіту в польських навчальних закладах за напрямом «Європеїстика».  

Детальніше

5 травня 2015 р.
Вісім перемог волинських манівців або амбітність, інтелект та наполегливість… Вісім перемог волинських манівців або амбітність, інтелект та наполегливість…

27 – 30 квітня 2015 року переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділеннях філософії та суспільствознавства, наук про Землю взяли участь у фіналі конкурсу, що проводився у Києві Національним центром «Мала академія наук України».  

Детальніше

5 травня 2015 р.
Волинський «СПЕКТР» у XVII Всеукраїнському турнірі істориків Волинський «СПЕКТР» у XVII Всеукраїнському турнірі істориків

З 26 по 30 квітня 2015 року у м. Львові відбувся XVII Всеукраїнський турнір юних істориків, у якому взяло участь 16 команд з усієї України.
Збірна команда волинян «Спектр» відіграла турнірні бої з командами Сходу, Півдня і Заходу України. У змаганнях гравці проявили як інтелектуальні, так і дипломатичні здібності, вміння налагоджувати дружні відносини, що в подальшому сприятимуть зближенню молоді різних регіонів України.  

Детальніше

27 квітня 2015 р.
Відбувся І обласний турнір юних філософів та релігієзнавців! Відбувся І обласний турнір юних філософів та релігієзнавців!

26 квітня 2015 року управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою проведено І обласний турнір юних філософів та релігієзнавців.  

Детальніше

27 квітня 2015 р.
«Зробимо Україну чистою! – 2015» «Зробимо Україну чистою! – 2015»

24 квітня Волинська обласна МАН стала активним учасником Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою! – 2015», що є частиною міжнародного проекту «Let’s Do it, World!»  

Детальніше

22 квітня 2015 р.
Нові здобутки юних волинян Нові здобутки юних волинян

18– 21 квітня 2015 року відбувався заключний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділенні хімії та біології. Учасники з різних куточків Волині представляли свої наукові доробки, демонструючи любов до науки та справжній бійцівський дух. Двоє волинян змогли вибороти призові місця на своїх секціях.  

Детальніше

20 квітня 2015 р.
Вітаємо переможців конкурсу-захисту  у відділеннях фізики та астрономії, математики, економіки! Вітаємо переможців конкурсу-захисту у відділеннях фізики та астрономії, математики, економіки!

13 – 17 квітня 2015 року відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у трьох відділеннях: фізики та астрономії, математики, економіки.   

Детальніше

10 квітня 2015 р.
Armat Victoria Curam Перемога любить підготовку Armat Victoria Curam Перемога любить підготовку

7– 10 квітня 2015 року пройшов заключний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділенні екології та аграрних наук. Шість волинських школярів представили свої науково-пошукові дослідження в усіх секціях відділення. Члени журі досить високо оцінили наукові здобутки юних волинян, а успішний захист ще раз довів, що манівці Волині – одні з найкращих в Україні. Загальний результат команди – 5 призових місць.  

Детальніше

6 квітня 2015 р.
Хочу стати журналістом!<br> «Четверта влада» - переможець Всеукраїнського турніру юних журналістів Хочу стати журналістом!
«Четверта влада» - переможець Всеукраїнського турніру юних журналістів

На ХІ Всеукраїнському турнірі юних журналістів, який відбувся у місті Суми, збірна команда Волинської області «Четверта влада» у запеклій інтелектуальній боротьбі виборола почесне друге місце. Ігри турніру проводилися з 2 по 6 квітня. Загалом у них взяли участь 11 команд з різних областей України.  

Детальніше

6 квітня 2015 р.
Формула успіху<br>Конкурс-захист назвав найкращих  у  відділеннях комп’ютерних та технічних наук! Формула успіху
Конкурс-захист назвав найкращих у відділеннях комп’ютерних та технічних наук!

3 – 6 квітня 2015 року юні науковці – переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділеннях комп’ютерних та технічних наук – мали змогу ще раз це довести, беручи участь у фіналі конкурсу, що проводився у Києві Національним центром «Мала академія наук України».  

Детальніше

... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа