Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
31 жовтня 2014 р.
Обласний турнір юних винахідників та раціоналізаторів Обласний турнір юних винахідників та раціоналізаторів

29 жовтня 2014 року управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук на базі комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради” проведено ХVII обласний турнір юних винахідників та раціоналізаторів. У заході взяли участь 11 команд з філій та наукових товариств Волинської області.  

Детальніше

29 жовтня 2014 р.
Робота з обдарованими дітьми – реалізація потужного потенціалу нації Робота з обдарованими дітьми – реалізація потужного потенціалу нації

28 жовтня 2014 року у Волинській обласній Малій академії наук відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованими дітьми «Робота з обдарованими дітьми у Волинській області в контексті реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні».  

Детальніше

29 жовтня 2014 р.
Відбувся семінар-практикум у Луцькому НВК №9


27 жовтня 2014 року Волинською обласною МАН на базі Луцького НВК №9 було проведено семінар-практикум для керівників секцій.  

Детальніше

24 жовтня 2014 р.
Освіта – скарб, праця – ключ до нього Освіта – скарб, праця – ключ до нього

Днями Волинською обласною Малою академією наук було проведено навчально-тренувальні збори для учасників Всеукраїнських турнірів юних хіміків, біологів, інформатиків, фізиків. Юні ерудити – знавці природничих та точних дисциплін, які отримали першість в індивідуальному рейтингу обласних турнірів, провели активну підготовку до інтелектуальних командних змагань всеукраїнського рівня.  

Детальніше

21 жовтня 2014 р.
«Не питай, що твоя батьківщина може зробити для тебе,  -	спитай, що ти можеш зробити для своєї батьківщини…» «Не питай, що твоя батьківщина може зробити для тебе, - спитай, що ти можеш зробити для своєї батьківщини…»

20 жовтня 2014 року слухачі відділень історії, філософії та суспільствознавства Волинської обласної Малої академії наук вшанували 25-ту річницю створення громадсько-політичної організації «Народний рух України за перебудову».  

Детальніше

20 жовтня 2014 р.
Юні науковці Волині знають, як співають травинки та як розливається кава за теорією ймовірності Юні науковці Волині знають, як співають травинки та як розливається кава за теорією ймовірності

Бадьорі, сповнені нових знань з’їхалися 19 жовтня школярі-ерудити з різних філій та наукових товариств Волинської області для участі в обласних турнірах юних науковців.  

Детальніше

16 жовтня 2014 р.
Перемога на Всеукраїнському турнірі юних правознавців -  славна традиція волинян Перемога на Всеукраїнському турнірі юних правознавців - славна традиція волинян

Довгоочікувана пора всеукраїнських турнірів цього навчального року стартувала у м. Тернопіль, в якому з 10 по 14 жовтня 2014 року відбувся XII Всеукраїнський турнір юних правознавців. Волинь презентувала збірна команда області.  

Детальніше

16 жовтня 2014 р.
 Слухачка ВО МАН – учасниця Другої наукової школи з біохімії на базі лабораторії для молоді “XLAB” Слухачка ВО МАН – учасниця Другої наукової школи з біохімії на базі лабораторії для молоді “XLAB”

З 5 по 12 жовтня 2014 року в м. Геттінгені (Німеччина) Національним центром “Мала академія наук України” проведено Другу наукову школу з біохімії для школярів на базі експериментальної лабораторії для молоді “XLAB”. Волинську область представляла Федорчук Наталія, учениця 11 класу Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради, слухачка секції медицини комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук”.  

Детальніше

15 жовтня 2014 р.
До уваги учасників обласних турнірів юних інформатиків, фізиків, хіміків!


Обласні турніри юних інформатиків, фізиків, хіміків відбудуться 19 жовтня 2014 року в м. Луцьку на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (вул. Потапова, 9, корпус С (лабораторний)).  

Детальніше

13 жовтня 2014 р.
ХІІІ обласний турнір юних біологів ХІІІ обласний турнір юних біологів

12 жовтня 2014 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пройшов ХІІІ обласний турнір юних біологів. В турнірі взяли участь 22 команди із міст та районів області.  

Детальніше

... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа