Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
8 грудня 2014 р.
НАУКОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ – ВІЗИТНА КАРТКА СЛУХАЧА МАН НАУКОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ – ВІЗИТНА КАРТКА СЛУХАЧА МАН

5 грудня Волинською обласною МАН проведено лекторій у науковому товаристві «Оріон» м. Нововолинська на базі Нововолинської ЗОШ № 7. У заході взяли участь заступник директора з науково-методичної роботи Волинської обласної МАН Лариса Мазурик, методист науково-методологічної лабораторії Ольга Кулібаба.   

Детальніше

2 грудня 2014 р.
«Мала академія наук України в контексті сучасних освітніх реформ: синтез досвіду та інновацій» «Мала академія наук України в контексті сучасних освітніх реформ: синтез досвіду та інновацій»

25-28 листопада Національним центром «Мала академія наук України» проведено Всеукраїнський семінар-практикум керівників територіальних відділень МАН «Мала академія наук України в контексті сучасних освітніх реформ: синтез досвіду та інновацій».  

Детальніше

27 листопада 2014 р.
Юна інтелектуальна еліта Волині впевнено перемагає Юна інтелектуальна еліта Волині впевнено перемагає

Свого часу один із великих фізиків зазначив: «Фізика - одна з найпрекрасніших наук. Вона показує нам, який великий і водночас близький до людини світ, в якому ми живемо. Фізика дає змогу людині відчути свою велич, надзвичайну силу свого розуму, робить її наймогутнішою істотою у світі». Талановита учнівська молодь свідома цього твердження, розвиток фізики як науки визначає рівень можливостей держави, її пріоритетні цінності.  

Детальніше

21 листопада 2014 р.
Школа ІТ-технологій для майбутніх програмістів Школа ІТ-технологій для майбутніх програмістів

З 14 по 18 листопада 2014 року у м. Києві на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості МАН «Вимпел» відбулася настановча сесія Всеукраїнської заочної профільної школи інформаційних технологій, в якій взяли участь четверо слухачів стаціонарних секцій Волинської обласної МАН.  

Детальніше

21 листопада 2014 р.
МОЛОДІ, ПЕРСПЕКТИВНІ, НАПОЛЕГЛИВІ<br> 
На виставці «Майбутнє України» волиняни здобули перемогу
МОЛОДІ, ПЕРСПЕКТИВНІ, НАПОЛЕГЛИВІ
На виставці «Майбутнє України» волиняни здобули перемогу

18-20 листопада у м. Києві відбувся фінальний етап V Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», що організовувалась Національним центром «Мала академія наук». До участі у заході були запрошені 6 учнів з Волинської області – переможців відбіркового етапу.  

Детальніше

17 листопада 2014 р.
Мова, як і Україна, - у нашому серці Мова, як і Україна, - у нашому серці

До Дня української писемності у відділеннях мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Волинської обласної Малої академії наук 13 листопада 2014 року було проведено мовно-літературне ерудит-шоу.  

Детальніше

14 листопада 2014 р.
«Під ластовинням зірок» звучало поетичне слово «Під ластовинням зірок» звучало поетичне слово

13 листопада 2014 року в читальному залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Волинською обласною Малою академією наук за сприяння управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та Волинської організації Національної спілки письменників України було проведено “Літературну вітальню” для переможців та лауреатів обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині. У заході взяли участь 120 учнів та їх наставників з усієї області.  

Детальніше

13 листопада 2014 р.
Випускниця Волинської обласної Малої академії наук – стипендіат Верховної Ради України! Випускниця Волинської обласної Малої академії наук – стипендіат Верховної Ради України!

Іменною стипендією Верховної Ради України відзначено Федонюк Олену Сергіївну, випускницю Волинської обласної Малої академії наук, нині студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Ще будучи слухачкою секції медицини, Олена Федонюк проявила себе справжнім науковцем, оскільки у 11 класі змогла зайняти перше місце в секції “Біологія людини” на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.  

Детальніше

13 листопада 2014 р.
Перемога волинян на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів Перемога волинян на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів

«Винайти новий прилад або удосконалити уже відомий – цікаве та захопливе заняття. Постійно відчуваєш себе на межі великого відкриття», - ділилися досвідом учасники волинської збірної команди «Хрестоносці» на ХVІІ Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів. Захід відбувся 6-11 листопада 2014 року у Києві на базі Українського фізико-математичного ліцею.  

Детальніше

13 листопада 2014 р.
До уваги слухачів!


Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» оголошує конкурс для дітей та юнацтва в Україні та поза її межами під назвою «Життя – Тобі…».  

Детальніше

... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа