Архів новин
: : Всі новини за 2021 рік

Загальна кількість новин - 155
12 листопада 2021 р.
Цикл онлайн-лекції з курсу фізики Цикл онлайн-лекції з курсу фізики "З чого складається все?"

З 1 до 22 грудня Національним центром "Мала академія наук" в рамках Всеукраїнської профільної школи з фізики Малої академії наук України з використанням дистанційних технологій буде проведено цикл онлайн-лекції з курсу фізики "З чого складається все?"  

Детальніше

12 листопада 2021 р.
До уваги педагогів! До уваги педагогів!

23-27 листопада ц. р. Національним центром "Мала академія наук України" буде проведено спецкурс «Основні засади створення недискримінаційного освітнього середовища».  

Детальніше

11 листопада 2021 р.
Преінкубаційна програма з розвитку інноваційного мислення UF Startup School Beginner Преінкубаційна програма з розвитку інноваційного мислення UF Startup School Beginner

Програма розрахована на молодих винахідників, віком 14+, які мають інноваційні ідеї та винахідницькі розробки (або наукові роботи) і хочуть реалізувати їх у вигляді стартапу.  

Детальніше

11 листопада 2021 р.
Цикл вебінарів «Організація дослідницької діяльності учнів у секції «ГІС та ДЗЗ» Цикл вебінарів «Організація дослідницької діяльності учнів у секції «ГІС та ДЗЗ»

Національним центром «Мала академія наук України» у період з 1 до 17 грудня ц. р. буде проведено цикл вебінарів «Організація дослідницької діяльності учнів у секції «ГІС та ДЗЗ» в рамках Відкритої освітньої лабораторії.  

Детальніше

11 листопада 2021 р.
Основні методи дослідження в клітинній біології Основні методи дослідження в клітинній біології

Національний центр «Мала академія наук України» з 18 листопада до 6 грудня ц. р. планує проведення спецкурсу «Основні методи дослідження в клітинній біології» для педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти.  

Детальніше

11 листопада 2021 р.
Науковий проєкт МАН: майстерка практичних рекомендацій Науковий проєкт МАН: майстерка практичних рекомендацій

Тривають онлайн-консультації наукових керівників секцій відділень Волинської обласної Малої академії наук. 10 листопада 2021 року така зустріч відбулась для педагогів, які очолюють секції відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства у територіальних громадах.  

Детальніше

11 листопада 2021 р.
Співпраця педагогів та батьків – крок до життєвого успіху слухачів Співпраця педагогів та батьків – крок до життєвого успіху слухачів

10 листопада у відділенні комп`ютерних наук Волинської обласної Малої академії наук в режимі онлайн відбулися батьківські збори.  

Детальніше

10 листопада 2021 р.
Всесвітній День Науки в ім’я миру і розвитку Всесвітній День Науки в ім’я миру і розвитку

В 2001 році Генеральна конференція ЮНЕСКО офіційно заснувала День Науки з метою усвідомлення людством важливості науки у розвитку суспільства та її прямого використання на благо всього людства.  

Детальніше

10 листопада 2021 р.
 До уваги слухачів  МАН! До уваги слухачів МАН!

Запрошуємо слухачів Волинської обласної Малої академії наук взяти участь у соціальній програмі Scholarship.  

Детальніше

9 листопада 2021 р.
Цікаво і повчально: вплив глобальної зміни клімату на економічний розвиток Цікаво і повчально: вплив глобальної зміни клімату на економічний розвиток

Глобальна зміна клімату – це нагальна проблема сьогодення, з якою людство зіштовхнулося у 70-х роках минулого століття. Між економічною діяльністю та навколишнім середовищем існує тісний взаємозв’язок, тож кліматичні зміни спричиняють дедалі більше збитків світовій і українській економікам. Все це спонукало Побережного Валерія на дослідження цього актуального питання, але спочатку трохи про автора.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа