Архів новин
: : Всі новини за 2021 рік

Загальна кількість новин - 155
18 листопада 2021 р.
Розвиток та успішна реалізація творчої особистості дитини – результат співпраці Розвиток та успішна реалізація творчої особистості дитини – результат співпраці

Відбулися батьківські збори у відділеннях технічних наук, фізики та астрономії. Віта Іванівна Роїк, заступник директора Волинської МАН, ознайомила батьків з основними напрямами діяльності установи та перспективами, які відкриваються перед слухачами Малої академії наук.  

Детальніше

18 листопада 2021 р.
ЗОЛОТО ДЛЯ ВОЛИНЯН ЗОЛОТО ДЛЯ ВОЛИНЯН

Підбито підсумки Міжнародного конкурсу винаходів та інновацій ”Sahasak Nimavum” (International Inventions and Innovations Competition”Sahas аk Nimavum”). Україну на конкурсі представляли Волинські манівці, переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України: Владислав Братюк, учень 11 класу комунального закладу “Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області”, слухач Луцького міського наукового товариства “Ерудит” та Юхимчук Анастасія, випускниця комунального закладу “Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області”, вихованка Волинської МАН.  

Детальніше

16 листопада 2021 р.
«У всіх областях природи ... панує певна закономірність, незалежна від існування мислячого людства» «У всіх областях природи ... панує певна закономірність, незалежна від існування мислячого людства»

З 11 по 13 листопада у Волинській обласній МАН відбулась сесія заочної школи з біології  

Детальніше

16 листопада 2021 р.
Вивчаємо географію – пізнаємо світ Вивчаємо географію – пізнаємо світ

11 - 13 листопада відбулася серія онлайн-занять для слухачів гуртка «Географія» заочно-дистанційної школи ВО МАН. Учні прослухали цікаві лекції та взяли участь в практичних заняттях. Зокрема, разом із лекторкою, к. геогр. н., доц. Віталіною Федонюк, слухачі ознайомилися з електричними явищами в повітряній оболонці Землі, рідкісними феноменами, пов`язаними з електрикою атмосфери, методами їх дослідження науковцями. Особливу зацікавленість викликали дивовижні явища електризації у верхніх шарах атмосфери, які були відкриті наукою нещодавно  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Філологічний вишкіл


11-14 листопада 2021 року Волинською обласною МАН проведено сесію для учнів, які займаються у гуртку української мови та літератури заочно-дистанційної школи.  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Learn English with us: заочно-дистанційна школа Волинської обласної МАН


Вивчати англійську мову – завжди актуально та пізнавально. У гуртку англійської мови заочно-дистанційної школи Волинської обласної Малої академії наук учні систематично опрацьовують найцікавіший матеріал з дискурсознавства, лінгвістики тексту, лексикології, комунікативної та прикладної лінгвістики.  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Українська діаспора в об’єктиві сучасності


Упродовж 11–14 листопада тривала сесія заочно-дистанційної школи гуртка історії Волинської обласної МАН.  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Учитель і учень ростуть разом Учитель і учень ростуть разом

12 листопада 2021 року відбулась консультаційна онлайн-сесія для наукових керівників секцій відділення хімії та біології. Учасниками онлайн-зустрічі стали педагоги з Горохівської, Маневицької, Прилісненської, Нововолинської, Поромівської, Торчинської територіальних громад.  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Віртуальна мандрівка одиничним колом Віртуальна мандрівка одиничним колом

Як виміряти відстань до найвіддаленішої зірки – над цим питанням розмірковували вчені давнини, і так з’явилася тригонометрія. Як зробити формули зведення, пониження степеня та інші співвідношення між синусом і косинусом простими та зрозумілими для юних математиків – таке завдання було поставлено й успішно виконано під час сесії заочно-дистанційної школи ВО МАН.  

Детальніше

15 листопада 2021 р.
Чому шкідливі чипси Чому шкідливі чипси

З 11 по 14 листопада у Волинській МАН відбулась онлайн сесія заочної школи з хімії. Учні прослухали цікаві лекції про чипси, класифікацію, історію виникнення та технологію їх виготовлення. Під час лекції були наведені цікаві факти про знамениті чипси Pringles; про світовий рекорд з виготовлення найбільшої пачки чіпсів, що встановила Британська компанія Corkers в 2013 році, а також слухачі дізнались, для чого повітря в пакетиках чипсів.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа