Архів новин
: : Всі новини за 2021 рік

Загальна кількість новин - 155
25 жовтня 2021 р.
Глобалізація чи регіоналізація? Глобалізація чи регіоналізація?

23 жовтня 2021 року 20 команд із наукових товариств учнів області об’єднав ХVІІ турнір юних географів. Учасники визначали, як співвідносяться процеси глобалізації та регіоналізації у сучасному світі, чи є ймовірність перетворення державних кордонів на «картографічну ілюзію», як може змінитися географія подорожей в посткоронавірусний період, чи доцільним є використання космічних знімків для оновлення топографічних карт  

Детальніше

24 жовтня 2021 р.
Від використання природних ресурсів Сонячної системи до  «хімічного вольтметра» та «співаючих колб» Від використання природних ресурсів Сонячної системи до «хімічного вольтметра» та «співаючих колб»

Пізнання явищ «хімізму» та різноманітних природних процесів у природі стало головним мотивом ХІХ обласного турніру юних хіміків, який пройшов 22 жовтня 2021 року у Волинській обласній Малій академії наук. 15 команд юних мозкознавців Волинської області провели активну полеміку, висловили змістовні думки з актуальних питань, опонували і відповідали на цікаві питання.  

Детальніше

22 жовтня 2021 р.
Свято розуму у ВО МАН Свято розуму у ВО МАН

21 жовтня світ відзначає свято розуму, а Волинська обласна Мала академія наук провела ХVII обласний турнір юних економістів – змагання, яке зібрало 6 команд юних інтелектуалів з наукових товариств учнів області.  

Детальніше

22 жовтня 2021 р.
Спільними зусиллями до нових перемог Спільними зусиллями до нових перемог

Відбулися батьківські збори у відділеннях історії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства, на яких заступниця директорки Роїк Віта Іванівна ознайомила батьків із особливостями навчання у Волинській МАН, здобутками та досягненнями юних манівців.  

Детальніше

22 жовтня 2021 р.
Вітаємо Президента МАН України Станіслава Олексійовича Довгого з членством в Науковій раді IBSP ЮНЕСКО Вітаємо Президента МАН України Станіслава Олексійовича Довгого з членством в Науковій раді IBSP ЮНЕСКО

Президента МАН Станіслава Довгого призначили членом Наукової ради Міжнародної програми з фундаментальних наук (IBSP) ЮНЕСКО. Таке рішення ухвалила Генеральна директорка ЮНЕСКО Одрі Азуле.  

Детальніше

21 жовтня 2021 р.
Енергія як об’єкт цивільних прав Енергія як об’єкт цивільних прав

20 жовтня відбувся XІV обласний турнір юних правознавців  

Детальніше

21 жовтня 2021 р.
Вітаємо з відкриттям турнірного сезону 2021! Вітаємо з відкриттям турнірного сезону 2021!

Кому, як не математикам, сміливо торувати шлях турнірів нового навчального року?! Тож 19 жовтня в інтелектуальному герці зійшлися 14 команд з усієї Волині, щоб з’ясувати: чи бувають квадрати чудовими, модулі – спритними, а перестановки – ощадливими.  

Детальніше

19 жовтня 2021 р.
Співпраця з батьками – важливий складник партнерства Співпраця з батьками – важливий складник партнерства

18 жовтня 2021 року у філологічному відділенні Волинської обласної МАН відбулись батьківські збори. Захід проводився онлайн, тому до зустрічі змогли доєднатись батьки не тільки луцьких слухачів, а й районних.  

Детальніше

19 жовтня 2021 р.
Всеукраїнська профільна школа з медіаграмотності Всеукраїнська профільна школа з медіаграмотності

З 08 по 19 листопада 2021 року Національний центр «Мала академія наук України» проведе Всеукраїнську профільну школу з медіаграмотності в онлайн-форматі  

Детальніше

19 жовтня 2021 р.
На допомогу керівникам гуртків На допомогу керівникам гуртків

Волинська обласна МАН розпочала новий методичний проєкт - консультаційні онлайн-сесії для керівників гуртків наукових товариств територіальних громад.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа