Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
30 листопада 2017 р.
Міняймо світ до кращого!  Долучаймося до щорічної благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”! Міняймо світ до кращого! Долучаймося до щорічної благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”!

Запрошуємо усіх взяти участь у щорічній благодійній акції “Миколай про тебе не забуде” для дітей-сиріт, дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, родин бійців АТО. Зробімо їм подарунки до Дня Святого Миколая!  

Детальніше

30 листопада 2017 р.
VІІI Всеукраїнська науково-технічна  виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України” VІІI Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

З 21 по 23 листопада 2017 року у м. Києві на базі Міжнародного виставкового центру зібралося понад 100 МАНівців, щоб презентувати свої науково-технічні проекти і розробки на виставці-конкурсі “Майбутнє України”.  

Детальніше

30 листопада 2017 р.
До уваги учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт


Відбулися зміни у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства: припинила роботу секція російської літератури; роботи, які планувались на цю секцію, можна буде подати на секцію зарубіжної літератури. У відділенні мовознавства введено секцію польської мови.  

Детальніше

30 листопада 2017 р.
МАН-ЛАБ: ВОЛИНСЬКЕ КОЛО МАН-ЛАБ: ВОЛИНСЬКЕ КОЛО

Вперше у Волинській області з 28 по 29 листопада 2017 року відбувся виїзний семінар-практикум «Сучасні навчальні засоби та технології в природничих науках» у рамках Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Відкрита освітня лабораторія» Національного центру «Мала академія наук України».  

Детальніше

28 листопада 2017 р.
Креативний простір від “Агентів змін” Креативний простір від “Агентів змін”

З 19 по 23 листопада 2017 року в м. Києві, у Міжнародному центрі дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP відбувся ІV етап школи громадської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”. Захід згуртував не тільки цьогорічних учасників, а й випускників проекту “Агенти змін” 2015, 2016 років, які продовжують займатися громадською діяльністю, втіленням своїх ідей.  

Детальніше

27 листопада 2017 р.
«БІО»: секрети успіху
«БІО»: секрети успіху

20-25 листопада 2017 року в м. Рівному відбувся ХVІ Всеукраїнський турнір юних біологів. Талановиті, перспективні юні біологи у складі 26 команд з різних куточків України в інтелектуальних поєдинках змагались за титул найкращих.  

Детальніше

27 листопада 2017 р.
Відбулась очна сесія заочної віртуальної школи Відбулась очна сесія заочної віртуальної школи

25-26 листопада 2017 року у м. Луцьку на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулась очна сесія заочної віртуальної школи Волинської обласної МАН.  

Детальніше

22 листопада 2017 р.
Відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованими дітьми Відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованими дітьми

22 листопада 2017 року відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю «Робота з обдарованими дітьми в контексті Закону України «Про освіту». Семінар організовано управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинською обласною Малою академією наук з метою ефективної організації дослідницько-експериментальної діяльності учнів, активізації роботи наукових товариств області.  

Детальніше

20 листопада 2017 р.
Вітаємо з перемогою – ІІІ місцем юних філософів Волині на ІV Всеукраїнській олімпіаді з філософії для школярів

Вітаємо з перемогою – ІІІ місцем юних філософів Волині на ІV Всеукраїнській олімпіаді з філософії для школярів

16 - 18 листопада в м. Києві відбулася ІV Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів, яку організували НЦ «Мала академія наук України» та факультет філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова задля популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення. Захід був приурочений щорічному святкуванню Всесвітнього дня Філософії, що відзначається у третій четвер листопада.  

Детальніше

20 листопада 2017 р.
Волиняни серед переможців Всеукраїнського турніру юних інформатиків Волиняни серед переможців Всеукраїнського турніру юних інформатиків

З 15 по 19 листопада 2017 року у м. Чернівці відбувся Всеукраїнський турнір юних інформатиків. У турнірі змагались 17 команд з м. Києва, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Житомирської, Закарпатської, Чернівецької, Хмельницької та Волинської областей.   

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа