Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
31 липня 2017 р.
ВіоСЕN, біологія та щасливі миті літа ВіоСЕN, біологія та щасливі миті літа

Нові можливості щоразу відкриваються для волинських манівців. Літні проекти, які пропонуються Національним центром «Мала академія наук», не дозволяють сумувати та нудьгувати. На часі – наукова школа з біології на базі лабораторії ВіоСЕN, що у Варшаві. Унікальна нагода взяти участь у заході, який, до речі, проводиться вперше, випала Новіку Богдану, учню 11 класу Старовижівського НВК.  

Детальніше

31 липня 2017 р.
Літня школа? В задоволення! Літня школа? В задоволення!

Переможці фінального етапу конкурсу - захисту науково – дослідницьких робіт та слухачі секцій територіальних відділень МАН мали змогу взяти участь у Всеукраїнській науковій хіміко - біологічній школі, яку з 30 червня по 7 липня було проведено на базі відпочинку «Пуща – Водиця» (м. Київ). Організатор школи - Національний центр «Мала академія наук України». Учасниками школи стали і дослідники – початківці з Волині.  

Детальніше

31 липня 2017 р.
Міжнародне співробітництво: обмін досвідом та ідеями Міжнародне співробітництво: обмін досвідом та ідеями

27 червня 2017 року у місті Києві Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Академією творчого вчителя (м.Варшава, Польща) та фундацією підтримки та розвитку креативності (м.Варшава, Польща) було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Створення сприятливих умов для розвитку здібностей та інноваційної активності покоління майбутнього».  

Детальніше

31 липня 2017 р.
До уваги слухачів та керівників секцій! До уваги слухачів та керівників секцій!

Національний центр «Мала академія наук України» запрошує до участі у Всеукраїнських літніх школах з філософії учнів 7–8 класів та української культури учнів 6–10 класів.  

Детальніше

31 липня 2017 р.
Волинські школи Волинської обласної МАН: на крок ближче до успіху Волинські школи Волинської обласної МАН: на крок ближче до успіху

Нарешті розпочалися довгоочікувані канікули. Сонце, теплий вітер, смачні ягоди, чудова погода та ще й вільного часу вдосталь. Все це тішить школярів, які насолоджуються звичайним, дещо розміреним відпочинком. Але літо – це не тільки пляжі, пікніки і прогулянки, але й можливість здобути нові знання та досвід, відкрити в собі зерна таланту. Це чудово розуміють учасники літніх шкіл Волинської обласної Малої академії наук, які розпочали свою роботу 17 червня 2017 року.  

Детальніше

31 липня 2017 р.
Літо науки та відпочинку Літо науки та відпочинку

З 13 по 20 червня у Хмельницькій області Національним центром «Мала академія наук України» було проведено Всеукраїнські наукові літні школи з математики, філології, робототехніки та інформаційних технологій.  

Детальніше

31 липня 2017 р.
 Педагоги Волинської обласної МАН – переможці XХІI обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»! Педагоги Волинської обласної МАН – переможці XХІI обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»!

У травні-червні 2017 року Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації проведено XХІI обласну виставку дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».  

Детальніше

31 липня 2017 р.
Навчатися влітку? Залюбки!!!
Навчатися влітку? Залюбки!!!

У Волинській обласній МАН тривають обласні наукові літні школи та сесія заочної віртуальної школи. Для юних робототехніків, програмістів, хіміків, біологів, журналістів, економістів та істориків організатори підготували насичену навчальну та культурно-інтелектуальну програми.   

Детальніше

13 червня 2017 р.
Всеукраїнська школа-семінар «Сучасні методи дослідження мозку» Всеукраїнська школа-семінар «Сучасні методи дослідження мозку»

7-10 червня 2017 року в м. Києві відбулась Всеукраїнська школа-семінар «Сучасні методи дослідження мозку». Захід організовувався в рамках VІІ Міжнародного конгресу українського товариства нейронаук.  

Детальніше

13 червня 2017 р.
Літні школи Волинської обласної МАН Літні школи Волинської обласної МАН

Літні школи проводитимуться з 17 по 23 червня 2017 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні (накази управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації від 12 червня 2017 року № 370 “Про проведення очної сесії заочної віртуальної школи комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук” та від 12 червня 2017 року № 371 “Про проведення обласних літніх шкіл “Основи мікроелектроніки та робототехніки”, “Юний програміст” ).  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа