Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
29 грудня 2017 р.
Успіх приходить до тих, хто у постійному пошуку нового! Успіх приходить до тих, хто у постійному пошуку нового!

Упродовж грудня 2017 року у Волинській обласній Малій академії наук були проведені секційні конференції-захисти науково-дослідницьких робіт слухачів стаціонарних секцій.  

Детальніше

28 грудня 2017 р.

Педагогічна майстерність - невичерпне джерело творчості 

Педагогічна майстерність - невичерпне джерело творчості

27 грудня 2017 року у Волинській обласній МАН відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу майстерності методистів «Джерело творчості» у номінації «Методист ­– 2018» за дослідницько експериментальним напрямом позашкільної освіти.  

Детальніше

27 грудня 2017 р.
Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра»


За підтримки Міністерства освіти і науки України ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з БО «Міжнародний фонд Івана Франка» та ГО «Львівське товариство у м. Київ» започатковує проведення щорічного Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра» (лист МОН України від 24.11.2017 №1/9-632).  

Детальніше

26 грудня 2017 р.
Слухачі Волинської обласної Малої академії наук – переможці Всеукраїнського Інтернет турніру з природничих дисциплін Слухачі Волинської обласної Малої академії наук – переможці Всеукраїнського Інтернет турніру з природничих дисциплін

20 грудня 2017 року у місті Києві відбувся фінальний тур VIII Всеукраїнського Інтернет-турніру з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація», традиційним організатором якого є Національний центр «Мала академія наук України». Автор ідеї та головний координатор – голова ВГО «Асоціація вчителів фізики «Шлях освіти ХХІ» Чернецький Ігор Станіславович.  

Детальніше

19 грудня 2017 р.
V обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів (юніорська ліга) V обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів (юніорська ліга)

17 грудня 2017 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні проведено V обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів (юніорська ліга).  

Детальніше

19 грудня 2017 р.
Долучаймося до добрих справ! Долучаймося до добрих справ!

Напередодні Дня Святого Миколая малеча з нетерпінням очікує чарівної ночі з 18 на 19 грудня, коли святий Миколай залишає слухняним малюкам солодощі і подарунки… Слухачі Волинської обласної Малої академії наук також намагались подарувати дітям радість та віру в дива з подарунками від Св. Миколая. Готуватися заздалегідь – збирали солодощі, іграшки, книжки, олівці, одяг.  

Детальніше

12 грудня 2017 р.
Розпочала свою роботу студія «Роботік- МАН». Розпочала свою роботу студія «Роботік- МАН».

Робототехніка» – це неймовірно цікавий та визнаний у світі спосіб практичного вивчення точних наук за допомогою конструювання та програмування справжніх роботів.  

Детальніше

7 грудня 2017 р.
Найвища соціальна цінність – людина, її права і свободи! Найвища соціальна цінність – людина, її права і свободи!

5 грудня 2017 року в рамках Всеукраїнського тижня права, напередодні Дня прав людини Волинською обласною Малою академії наук проведено круглий стіл “Я і поліція”.  

Детальніше

2 грудня 2017 р.
Осіннє золото… Осіннє золото…

Традиційно осінь на Волині щедра на конкурси, олімпіади, конференції, виставки, турніри. Волинські школярі активні учасники обласних, Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних змагань.  

Детальніше

30 листопада 2017 р.
XXVI Всеукраїнський турнір юних фізиків XXVI Всеукраїнський турнір юних фізиків

З 23 по 28 листопада 2017 року в м. Луцьку проходив фінальний етап XXVI Всеукраїнського турніру юних фізиків. У турнірі взяла участь 21 команда з десяти регіонів України.  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа